5hetes a babám, szeretnék csillagtököt, vagy tökfözeléket enni, szerintetek puffaszt a tök?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 19:48
1/3 anonim válasza:
Ez egyeni,engem nem puffaszt peldaul,de lehet van,akit igen.Ki kell tapasztalni,(szoval kockaztatni),ha faj tole a hasa a picinek,akkor maskor nem eszel.Nem vonhatsz meg minden etelt magadtol,amig szoptatsz,minden baba maskepp reagal kulonbozo etelekre.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igaza van az első válaszolónak!
Saját tapasztalat: Én ettem rántott patisszont és az ég világon semmi baja nem tőle a babámnak. Viszont 1x ettem szoptatás alatt bolognait és többet se. Szegény gyerek egész éjjel és még másnap délelőtt is kínlódott a hasa miatt :S
3/3 anonim válasza:
az én babám 6 hetes, és sok rántott tököt eszem, nincs baj, de a paprikát nem eszem meg cukorborsot se , és babot se, már unom a tököt, nagyon szeretném ha már nem kellene odafigyelni hogy mit eszem, eléggé változatlan étrenden vagyok, sápadt is vagyok, azt mondják körüklöttem, hogy egyek mindent, mert igy vas se jut a babának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!