Székesfehérváron hol lehet venni szoptatós párnát olcsón? Vagy esetleg valakinek ha már nem kell...
Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 16:35
1/4 anonim válasza:
Én nem tudok ajànlani üzletet,de miért nem varrsz egyet,vagy varratol?
Olcsobban kijönne szerintem,legalàbbis nekem varratva lesz!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem van egy vadi új amit nem használtam, szerdán este megyek Székesfehérvár felé ha érdekel, 3000.- forintért meghirdettem már de ha neked kell akkor elvisszük házhoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válszoló, ez olyan amin terhesség alatt si tudok pihenni mert nekem egyenlőre arra kell, nagyon rosszul alszom 4 párnával kitámasztva?A másik hogy konkrétan nem Fehérváron lakom Polgárdiban és szerdán este biztos nem tudok bemenni, ha ez is útba esik akkor én benne vagyok az üzletben.
2008. dec. 8. 20:51
4/4 A kérdező kommentje:
Privit mostmár tudsz írni mert beállítottam.
2008. dec. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!