Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azalia fogamzásgátló mikortól...

Azalia fogamzásgátló mikortól hat?

Figyelt kérdés

Régebben a mensturáció elsőnapján ekezdett fogamzásgátló azonnal hatott.

Most voltam 6 hetes kontrollon és a fenti tablettát írta ki a doki. Teljesen kiment a fejemből, hogy jelenleg nem is menstruálok így nem tudom mikortól hat. Emiatt a dokit is elfelejtettem megkérdezni. A tájékoztatón konkrétumot nem találtam.

A babámat jelenleg szoptatom.

Azóta persze írtam neki, még nem reagált.

Köszönöm a válaszokat! Kész káosz vagyok, csak a lényeget felejtettem el…. :D

2021. máj. 28. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elméletben 7nap
2021. máj. 28. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Legalábbis én ugyan ezt kaptam, és doki azt mondta, hogy 7. nap után már hatnia kell
2021. máj. 28. 21:12
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, végül a leírásban én is ezt láttam, de a doki 1 hónapot mondott.

Egyébként mi a tapasztalatod a tablettával? Volt bármi panasz?

2021. máj. 28. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:

2hónapig szedtem... 0libidó, kedvtelenség, az elején fékezhetetlen étvágy majd 2hétre rá alig ettem. 2hetente 6-7napig vérzés erős görcsökkel

Nekem nem jött be, de amúgy van ismerős aki dicséri:)

2021. máj. 28. 21:24
 5/12 A kérdező kommentje:

És helyette melyiket szedted?(ha szedtél)

Aggódom mert elég érzékeny vagyok ezekre, a terhesség előtt is nagyon nehezen sikerült megtalálni a számomra megfelelő készítményt.

2021. máj. 28. 21:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat egyébként!:)
2021. máj. 28. 21:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Most egyenlőre szünet van. 2hét múlva megyek a dokihoz, és megbeszélem vele, hogy mi legyen

Valószinű spirál lesz a vége, mondjuk annak a feltételétől félek😂 főleg, hogy császáros voltam...

Drukkolok, hogy neked beválljon:)

2021. máj. 28. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó volt, hogy 3 hónap szedés után teherbeestem mellette 😁

Egyébként össze-vissza barnáztam miután elkezdtem szedni, más gond nem volt.

2021. máj. 28. 21:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Hűha lányok, nem nagyon nyugtatnak meg a válaszaitok.
2021. máj. 28. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapig szedtem 3 hetes ciklusokban (2 hét után 1 hét vérzés) kiszámítható volt. Az utolsó vérzés lassan 3 hete tartott, akkor abbahagytam és egy hét alatt fokozatosan elmúlt. Eltelt egy hónap azóta, magától megjött a normális vérzés is, libidó is rendben. Nálam azért működött, mert kb végig vagy barnáztam vagy véreztem, így esélytelen volt együtt lennünk. Nagy csalódás. Én is spirált fogok kérni.
2021. máj. 28. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!