Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós kismamák is felvehet...

Szoptatós kismamák is felvehetik a covid elleni oltást?

Figyelt kérdés
Biztonságos szoptatás alatt felvenni az oltást?
2021. máj. 27. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen.
2021. máj. 27. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
20%
Annyira biztonságos mintha egy olyan gyógyszert kezdenél el szedni amiről még nincs hosszútávú, (értsd mit okozhat a magzatra, gyerekre nézve) pontos informaciód
2021. máj. 27. 20:55
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, abszolút. Milliók vannak túl rajta, köztük én is.
2021. máj. 27. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Hosszú távú mellékhatása, hogy biztos nem marad árva a gyereked a covid miatt, miután a szoptatás is immungyenge kimerült állapot, ami miatt veszélyeztetett vagy a koronavirusra nézve.
2021. máj. 27. 21:05
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

2 ha már valakinek okozhat valamit az az anya. Azt, hogy valami átmegy az anyatejbe elég könnyen meg tudjak nézni. Oltastol amúgy sincs minek átmennie 🤦🏼‍♂️ Az antitest meg nem fog okozni semmi negatív dolgot.

Az hogy az anyának mit okoz hosszú tavon valóban nem lehet 100%-ra tudni. De nagyjából 99% hogy semmit 🤷🏼‍♀️

2021. máj. 27. 21:10
 6/14 anonim ***** válasza:
9%

Nem igazán van fogalmad arról szerintem hogy mennyi idő a valóságban egy vakcina/ gyógyszer kifejlesztése vagy hogy a polcokra kerüljön egy termék (10-15 év)

Én teljesen jó indulatúan írtam a választ úgy gondolom hogy korrekten és ráadásul ez tény ezzel vitatkozni akkor sem tudsz ha véreset pisilsz mert tényleg nincs adat arról hogy a patkány, hörcsög, nyuszi kölyköknek lett-e bajuk amikor vemhesen a nőstény megkapta a készítményt.

Hozzáteszem hogy nem vagyok oltás ellenes én is megkaptam már, de feltettek egy kérdést amire én úgy gondolom hogy korrekten válaszoltam, nem állást foglaltam és nem is támadtam senkit.

2021. máj. 27. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
6 a kérdező szoptat. Nem terhes.
2021. máj. 27. 21:54
 8/14 anonim ***** válasza:
41%

5.

Pont amiatt javasolják,

Mert a babának is megy az ellenanyagból.

A fiamat pont jobban megviselte, mint engem.

Ugyanúgy nem aludt az első éjjel és hőemelkedése is volt,

Mint nekem.

Étvágya sem volt szilárdra, csak az anyatejre.

Ennek ellenére jó döntésnek tartom az oltást

2021. máj. 27. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
24%
6. Arra is értendő amit írtam, gondoltam egyértelmű ezért nem részleteztem
2021. máj. 27. 22:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fel lehet venni szoptatás alatt is.
2021. máj. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!