Évközben is felvehetik bölcsibe?
Nálunk(Debrecen),hosszú várólista van.És van jelentkezés, meg beiratkozás.Tavasszal van a jelentkezés a következő tanévre,2020/2021.Most a vírus miatt gondolom online jelentkezés volt,szóval nálunk ezek már lezajlottak.És a jelentkezési lapon meg kell adni,hogy mikortól akarod vinni a gyereked.Nem tudom hol laktok, de év közben szinte alig vesznek fel valakit.Olyan túljelentkezés van, hogy a jelentkezési lapra 3 bölcsit kell bejelölni, hogy valahova bejusson a gyerek.
Azt meg jól írták előttem, kérsz a mostani munkahelyedről munkáltatóit, kiveszed a szabijaidat ezalatt beszoktatod a gyereket,és utána keresel munkát.Senki sem kér többször munkáltatóit,és a gyereket nem teszik ki(ne reklámozd hogy nincs munkád amíg nem találsz)ha megszűnik a munkaviszonyod.
Szóval amit tenned kell
1.Sürgősen utánanézel, hogy van a felvételi a bölcsibe nálatok
2.Ha szerencséd van, beíratod akár januártól
3. kérsz a mostani munkahelyeden munkáltatóit,és kiveszed a szabijaidat amikor van a beszoktatás.
4.Közben keresel munkát
Nem tudom miért nem akarsz visszamenni a régi helyedre,sok minden miatt lehet, de jól gondold meg, mert egy új munkahely(sokszor a régi sem)nézi jó szemmel,hogy a gyerek mindig beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!