Akiknek 15 hó körül ment a gyerekük bölcsibe, milyen volt a beszoktatás?
Csak magamról és a tesóimról tudok beszámolni, én még csak most várom az enyémet, aki valószínűleg szintén lesz bölcsis. Mindannyian ilyesmi korúak voltunk, mikor bölcsibe mentünk.
Mi a húgommal kb öt perc alatt beszoktunk, a húgoménál ott voltam (12 éves voltam), anya letérdelt és azt mondta: most pedig itt leszel egy kicsit ezekkel a kedves nénikkel és gyerekekkel, eszel egy finom ebédet, és érted jövük. A húgom erre: jó. Ez volt a beszoktatás. Imádta a bölcsit. Én hasonlóképpen, de ezt csak elmesélésből tudom.
Az öcsém viszont. A másik véglet volt. Két hónapig üvöltött, mint a sakál, minden egyes nap, elejétől a végéig. Aztán nagy nehezen megszerette a gondozónőjét, akinek kb esélye sem volt másik gyerekkel foglalkozni. Ekkor történt, hogy 2 hétre beteg lett, majd a gondozónő is beteg volt 1 hétig, így anyukám otthon tartotta. Na, addigra teljesen elfelejtette az egészet és kezdődött a tortúra elölről... Ekkor mondta azt anyám, hogy jó, ennyi volt a bölcsi. Otthoni "dajkát" fogadtak, egy nyugdíjas nénit, aki óvodai dajka volt. Imádták egymást, öt perc alatt egymásra hangolódtak, és a szüleim akár egész napra elmehettek otthonról amíg az Iluska néni ott volt. Hát nálunk így történt :)
Ilyen butaságot válaszra sem méltatok.😊
Többiek se... provokálni jött nem ér annyit.
Többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!