Mi a véleményetek a nyilvános szoptatásról?
Nincs bajom vele..de, tegnap voltam tanácsadáson, a baba éhes volt, az anyukája nyilván meg etette. De könyörgöm, valami textil pelussal el letente takarni, a cicit, amíg eszik a gyerek. nem mellesleg sok apuka is volt ott, és senki nem kíváncsi az anyuka lógó mellére..
Ezt undorítónak Tarom, hogy csak ki rakják egyesek, és nem takarják el semmivel.. Szerintetek? 🤣
2 hónapos lányommal én is szoptattam már nyilvános helyen, de nem nyilvánosan!
Ha autóval voltunk, akkor beültem és ott szoptattam a leghátsó sorban (7 személyes), a hátsó ablakok sötétítettek. Illetve úgy álltunk autóval, hogy szemből se lássanak be.
A másik egy tóparton volt kirándulás közben. Ott is megtaláltam azt a helyet, ahol senki se látott.
Egyébként biztos van olyan helyzet, amikor muszáj. Jó lenne, ha ebben az esetben kicsit elfogadóbbak lennének az emberek. Nyilván akkor is igyekezni kell a lehető legdriszkrétebben intézni. Engem is megbotránkoztatna, ha pl.családi vacsoránál valaki szoptatna, közben meg ugyanúgy csevegne tovább...
Azt viszont én sem tartom jó ötletnek, hogy takarjuk le a gyereket. Én is szeretem látni, hogy mit csinál a babám, néha segíteni is kell neki.
Nálunk már be mehet a tanácsadóba egyszerre több ember is, maszkban.
Jo, oldja meg, ha etetni kell, etetni kell, de ahoz elég lenne csak annyit ki rakni amit a kicsi be tud venni, nem kéne az egész mellét... Na mindegy.
Nehogy már én forduljak el, forduljon el az aki úgy szoptat, hogy nem takarja el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!