Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az aventes kézi mellszívó...

Az aventes kézi mellszívó mindenkinél jól beválik?

Figyelt kérdés
Mert énnálam nem csinál elég vákumot és nem jön semmi.A babám 8 hetes szépen gyarapszik úgy hetente egyszer van kevesebb tejem,ilyenkor is szeretnék fejni,hogy több termelődjön,de nem sikerűl vele.Én vagyok a béna?
2008. dec. 6. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én nem sokáig fejtem,mert hamar beállt a kereset-kínálat. Az elején nekem sem sikerült vákumot csinálni de ha kicsi rést hagysz és utána kezded pumpálni akkor sikerülni fog.Kicsit dőlj előre.

Sok sikert és boldog babázást!!!

5,5hónapos kislány anyukája

2008. dec. 6. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.Vedd ki belöle a szilikon tölcsért.A kórházban sem volt benne,amikor próbálgattam.Azóta így használom és nekem jó.
2008. dec. 6. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. dec. 7. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! A felső tölcséres résznél van belül, ahol rácsavarod az üvegre egy fehér, kör alakú, alul csillagmintás gumiköröcske. Ez a felelős a vákum kialakításáért. Igazítsd meg, illetve nézd meg, hogy egyáltalán benne van-e. Lehet, hogy ez az oka. Ha minden oké, akkor szorítsd rá jól a melledre a tölcsért, és pumpáld kitartóan. Ha pár csepp már kifolyt a cicidből, akkor a vákum rá fogja szorítani a melledre, és megindul rendesen a tej. Nálam ez bevált, remélem érthető, ahogy leírtam.
2008. dec. 8. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!