Mennyire gyakori, hogy a tejcsatornák kivezetése nem jó helyen van, azaz nem a mellbimbón?
Már nagyobbak a gyerekeim, de a védőnő megkeresett, mert egy kolléganőjének az első babás anyukája is hasonló gondokkal küzd és próbál neki segíteni.
Túl sokat nem tudtam nekik mondani, mert nekem végül tejem sem nagyon lett, maradt a tápszer.
Csak elgondolkodtam, hogy vajon hányan lehetünk még így.
Miért hol van?
Elégtelen számú tejcsatornáról hallottam, nekem is az van, de erről hogy máshova vezet, még nem.
Nekem ez főleg a jobb mellemnél van így. A mellbimbón csak egy helyen jött a tej, a bimbóudvaron is volt 3 kivezetés és a mellem alján a bimbóudvar alatt kb 1 cm-re. Pechemre ebből folyt a legtöbb. :( Ezt még mellszívóval sem sikerült begyűjteni.
A szoptatási tanácsadó is azt mondta, hogy ilyet még nem látott.
Au, ilyenről még nem hallottam. Esetleg a facebookos szoptatási tanácsadó csoportban lehetne megtudakolni.
Ott tudtam a saját gondomról is.
Aztaa
Én sem hallottam ilyet
1.
Mennyi a normális?
Nekem 4 van az egyikben
Itt a mellbombóm nem kerek teljesen és mellette van kivezetőszerű, de tej nem jön belőle
6 a másikban
( de 3 éve szoptatok.. tejem van, tejleadóm meg baromi erős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!