Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt melyek azok...

Szoptatás alatt melyek azok az italaok, amelyek egészségesek?

Figyelt kérdés
Ha lehet márkát is írjatok, saját tapasztalat alapján, mert manapság nem lehet tudni mibe mik vannak....
2008. dec. 6. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ásványvíz minden mennyiségben.(Mi Fonyódit, Emesét, Szentkirályit vagy Visegrádit szoktunk venni.) Ha a babád nem érzékeny arra,h tejet iszol,akkor házi tej,vagy ha van rá lehetőséged,pléh tehénből,én a zacskósok némelyikétől hasmenést kapok.Hígra főzött gyümölcs tea vagy roibos.Aztán ha nem érzékeny rá,akkor gyümölcslé,főleg Tropicana,Happy day.Tehát a jobb márkájúak,és abból is a 100%osak.Sajnos sokáig,ha megittam fél liternél többet,hasfájás lett a vége,de ma már karfiolt is ehetek és nincs baj.

Más nem jut eszembe.Boldog babázást egy fél éves lányka anyukája.

2008. dec. 6. 09:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én is ezeket iszom. ásványvízből szentkirályit,emesét,janát, amikebn kevés a só, gyümölcsteákat mézzel (ismertebb márkákat/pickwick,lipton/ vagy teaházban vásároltakat), gyümölcslé, vagy olyan gyümölcslé,amit itthon csinálunk:almalé,narancslé
2008. dec. 6. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!