Szar anya vagyok ha szoptatás alatt elszivok egy heetset?
Figyelt kérdés
A lányom 6 hetes múlott, már tobbedik napja hogy nem alszunk, gyakorlatilag semmit, a 24 órából 4 órákat alszunk, azt is sokszor 20 perces alvasokkal, az orvos semmi panaszt nem lát, szimplán ilyen időszak, de én már teljesen kimerültem, ki készültem idegileg. A férjem dolgozik, nincs itthon hogy segítsen, jól esne most elszivni egy heetset hogy picit lazítsak. De a szoptatás miatt tartok tőle, de nagyon kellene a lelkemnek.2021. ápr. 25. 20:18
11/17 anonim válasza:
Pontozzatok le, de szerintem szívd el nyugodtan. Este ha lerakod aludni, kimész, elszívod. Semmi bajotok nem lesz 1től.
(De itt jön majd az, hogy "na még egyet ma is, aztán többet nem" "áááh ma is még egyet, belefér" stb.. és jön a mindennapi. )
12/17 anonim válasza:
Ez milyen cigi? Nem hallottam még róla!
13/17 anonim válasza:
Mi az a heets? Az, amit mi az őskorban spanglinak hívtunk?
15/17 anonim válasza:
Figyeljetek már! Aki nem tudja mi az a heets,az minek jön ide magyarázni?
16/17 anonim válasza:
15 aki nem tudja mi az, nem is írt semmi választ.
Megnéztem mi ez, azon túl, hogy egy nagy baromság, mert lényegében egy túlbonyolított cigi, szerintem a szoptatásba nem kavar be, én elszivnám, ha ez lenne a vágyam.
17/17 anonim válasza:
A te életed és a te döntésed! Ahogy jónak látod. Nem valami erős cigi. Inkább annak ajánlják aki leszokóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!