Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom hogy jo minosegue...

Honnan tudom hogy jo minosegue a tejem es (tovabb)?

Figyelt kérdés

Es van az elotej es a zsirosabb hatso tej. Es ha pumpalok nem veszek eszre kulonbseget. Mi a kulonbseg? Hogy lehet latni? Mikor tudom hogy mar a zsirodabb tej jon? Foleg amikor a baba szivja?

Igaz nincs sok tejem es max 40 mlt sikerult egyszerre fejnem. Es iztelen a tejem

2021. ápr. 12. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
A fejés nem mérvadó,ahogy a tej kinézete sem. Az enyém is "vizesnek" tűnik a későbbiekben is, mégis csak anyatejes volt a babám 6 hónapos koráig,de még most is csak napi 1x adok neki mast,hogy szokja, 8 hónapos. Majd 1 kilókat hízott,most is szép,erős baba. Fejni én is max.60 ml-t tudtam 2 mellből.. a baba megoldja,más a technikája,hidd el,mellből jóllakik ha amúgy minden rendben vele (nincs lenőve a nyelve,feszes izomzat etc). Szóval szoptass ha szeretnél,ne fejj és max az elején méregesd a babát, látni fogod rajta ha éhes marad vagy ha nem nő/hízik megfelelően.
2021. ápr. 12. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen jo a tejed! Ahogy az elozo is irja, nem szukseges fejni, en se szoktam megis 6 honapos koraig 100% anyatejes volt a babam. Legyel magabiztos!:)
2021. ápr. 12. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy megfelelően hízik a babád minden hónapban.
2021. ápr. 12. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak mivel keves a tejem potlom tapszerrel igy annyira nem latom
2021. ápr. 12. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Akkor döntsd el,akarsz-e szoptatni. Ha nem,akkor úgyse mervadó a tejed mert előbb-utóbb tápszeres lesz. Ami nem baj csak akkor felesleges aggódni.

Ha inkább szoptatni akarsz,akkor tedd cicire sokat. Ha kell,fél óránként. Ha éhesnek látod még, es fáradt szopizni akkor pohárból pótolj,ne szokja meg a cumit.

Ha sokat lesz mellen,szaporítja magának. Ügyesek a babák. ;)

2021. ápr. 12. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Pont ki is irtam egy kerdest azzal kapcs hogy nem tudom eldonteni hogy mi legyen:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopt..

2021. ápr. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!