Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő, míg kiürül a...

Mennyi idő, míg kiürül a tejből az allergén?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy szopinál, s utána közvetlenül a fiam arca kipattog, piros foltok jelennek meg rajta. Volt már ekcámánk is, de ez más, apró pattik, foltok. Melegben még rosszabb, hangsúlyosabb. Ritkán a testén is kijön pár kiütés. Kaptunk rá fenistil cseppet és viszketés ellen gélt, fürdővízbe olajat, de magyarázatot nem. A doki nem vette komolyan, a férjem szerint erős a tejem,nincs gáz. Húsvétkor ettem mértékkel mindent(diós süti csokibevonattal, sonka, tojás). Nem gondolnám,hogy ezek a ludasak, mert már húsvét előtt is kijött, de igaz, hogy most kezdtem el enni bátrabban pl diósat, csokit, fahéjat. Eddig óvatosan ettem a pocakfájás miatt, de nem étkeztem tej és tojásmentesen sosem. Tejet nem iszok, csak zabtejet. Akinek valamit nem bírt a babája mennyi idő alatt tisztult ki a bőre? Orvossal megbeszéltük, hogy leveszi a vért tejfehérje allergiára, de szerinte nem az, nyugodtan szoptassak, egyek bármit. Nem változott semmi, frosch baby mosógélt használok, vasalok is a babának, minden cucca pamut, ezek kizárva. Meddig várjak ezzel? Mennyi idő míg kiürül a tejből? Létezik egyáltalán olyan, hogy erős a tej?
2021. ápr. 8. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a baba?

Nálunk a kiütés étkezéstől független átmeneti volt mind2 gyereknel

Viszont ekcémásak.

Túl erős tej nincs, olyan van, hogy nem szokta meg a baba bélrendszere a mennyiséget pl.

Tejfeherjeallergiánál egyébként minimum 2 hét míg kiürül..

2021. ápr. 8. 16:01
 2/3 A kérdező kommentje:
4 honapos
2021. ápr. 8. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunkna növekedésugrások után jelentkezett az ekcéma pedig olyan 4 hónaposan

De az tart mind2 gyereknek

2,5 éves és 1 éves múlt

2021. ápr. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!