Laktózmentes tejtermèket lehet fogyasztani, ha tejèrzèkeny a baba?
Nem mindegy hogy tejfehérje vagy laktózra érzékeny.
Tejfehérjénél teljes tejmentes diéta van. Laktóznál nem tudom. Nálunk csak tejfehérje allergia van.
Ha csak 2 hétig tartott akkor annak semmi köze hozzá
Amúgy a tejfehérje okoz ilyet, akkor olyan margarint sem lehet amiben tejsavó van
Tehát semmit amiben tej alkotórész van.
Nekem a babámnak a 3 hetes növ. Ugrás megnövekedett szopása kiütötte az arcát
1 hónapog olyan volt, majd elmúlt..
6 hetes növ ugráskor már csak pár pöttye lett
Az allergia nem csak pöttyökből adódik. Pokoli hasfájás legdurvább esetben véres széklet. Ekcéma. Az én lányomnak pl kisebesedett az arca.
Szerintem szimplán ürültek a hormonok..
Igen, az ürülő hormonokra èn is gondoltam már, de muvel kicsit hasfajós is volt, sajnáltam szegènyt ès nem kísèrleteztem.Eddig teljes diètáztam, mèg származèkos dolgokat sem ettem.Böngèsztem mindennek az összetevőit.
Most már tudom, rájöttem, hogy leginkább a kakaós dolgoktól fáj a hasa.Más nem okozott egy kis szelessègnèl több gondot.
Most már majdnem 5 hónapos, ès úgy ennèk egy jó pizzát pèldául, de gondoltam, hogy nem egyből rendes sajttal...Ezèrt tettem fel a kèrdèst.
Szerintetek kezdjek el óvatosan próbálkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!