Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Laktózmentes tejtermèket...

Laktózmentes tejtermèket lehet fogyasztani, ha tejèrzèkeny a baba?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 16:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy a gyermekorvos tanácsolja.
2021. ápr. 6. 16:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Fèlreèrthetően fogalmaztam.Èn fogyaszthatom-e szoptatás alatt?(Nem hozzátáplálásról van szó.)
2021. ápr. 6. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tej, milyen alkotórészére érzékeny a szoptatott baba?
2021. ápr. 6. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy tejfehérje vagy laktózra érzékeny.

Tejfehérjénél teljes tejmentes diéta van. Laktóznál nem tudom. Nálunk csak tejfehérje allergia van.

2021. ápr. 6. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából csak feltètelezès, mert 2hónaposan kb.egy hètig pöttyös volt az arca.Akkor mondták, hogy mellőzzem a tejtermèkeket.
2021. ápr. 6. 17:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Èrtem.Akkor a teljes tejmentes diètába nem fèrnek bele a laktózmentes tejtermèkek.Köszönöm szèpen!
2021. ápr. 6. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. Majdnem minden baba pöttyös neha. Nem értem, miért mindig az a megoldás, hogy szoptatós anya diétázzon.. szerintem felesleges, ha elmúlt, és alapvetően más baja nincs.
2021. ápr. 6. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha csak 2 hétig tartott akkor annak semmi köze hozzá

Amúgy a tejfehérje okoz ilyet, akkor olyan margarint sem lehet amiben tejsavó van

Tehát semmit amiben tej alkotórész van.

Nekem a babámnak a 3 hetes növ. Ugrás megnövekedett szopása kiütötte az arcát

1 hónapog olyan volt, majd elmúlt..

6 hetes növ ugráskor már csak pár pöttye lett

2021. ápr. 6. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az allergia nem csak pöttyökből adódik. Pokoli hasfájás legdurvább esetben véres széklet. Ekcéma. Az én lányomnak pl kisebesedett az arca.

Szerintem szimplán ürültek a hormonok..

2021. ápr. 6. 18:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, az ürülő hormonokra èn is gondoltam már, de muvel kicsit hasfajós is volt, sajnáltam szegènyt ès nem kísèrleteztem.Eddig teljes diètáztam, mèg származèkos dolgokat sem ettem.Böngèsztem mindennek az összetevőit.

Most már tudom, rájöttem, hogy leginkább a kakaós dolgoktól fáj a hasa.Más nem okozott egy kis szelessègnèl több gondot.

Most már majdnem 5 hónapos, ès úgy ennèk egy jó pizzát pèldául, de gondoltam, hogy nem egyből rendes sajttal...Ezèrt tettem fel a kèrdèst.

Szerintetek kezdjek el óvatosan próbálkozni?

2021. ápr. 6. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!