Vannak cicifüggő babák?
Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 08:08
1/5 anonim válasza:
Minden anyatejes kisbaba az.:))
Megnyugtatja őket az anya közelsége.
2/5 anonim válasza:
A fiam nem volt az,3 óránként evett,éjszaka nem szopizott,és amikor kezdtem hozzátáplálni akkor inkább evett mint szopizott.El is apadt a tejem 7 hósan.A lányom viszon cicibolond,nem bánta volna ha örökké rajta lóghatott volna.19 hós fél éve nem szopizik,de előveszi és csókolgatja!
3/5 anonim válasza:
Az én fiamat látnád....:-) 5 hónapos és meglátja a cicim már nyekereg nyúl felé sikít. A babaúszáson van olyan gyakorlat, hogy a picit a mellen kell tartani és lebegnie kell a vízen, na ezt a gyakorlatot az oktató szerint inkább mi ne csináljuk, mert kôveteli a cicimet a drága, de ez nem baj inkább jó! AZ ÉN KISFIAM CICIFUGGô!
4/5 anonim válasza:
Az enyém, ha meglátja elkezd nevetni. Ha lefektetem az ágyba ahol szoptatni szoktam, és nagyon éhes, akkor meg olyan türelmetlen, hogy sírva fakad, amíg mellé nem fekszem. Időtől függetlenül bármikor hajlandó cicizni. Mégis megsértődtem, amikor a szomszédasszony azt mondta, hogy cicifüggő. Mintha valami betegség lenne. Miért baj, ha szereti a cicit? Szerintem egy babánál ez normális dolog. Az volna furcsa, ha nem szeretné.
5/5 anonim válasza:
ezek de cuki válaszok :D édik lehetnek
Az enyém is 5hós és szabájosan átakarja magát rágni a ruhámon hogy ehessen ha a hasamon van. Egyszer szegény anyámat is "lecsekkolta" így a fiam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!