Vannak cicifüggő babák? Ha igen mennyi idősek, és meddig normális eze az állapot?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 15:41
1/5 anonim válasza:
Nekem nem cicifüggö a babám de a férjem 2 és fél éves koráig kizárolag cicin élt attól függ milyen a te hozzáálásod az egészhez.Ha nem zavar hadd szopizzon ameddig csak akar.Boldog babázást
2/5 anonim válasza:
Az én lányom is cicifüggő volt,ugy szokott le 4 éves kora után ,hogy himlős lett és nehogy a cici is himlős legyen,addig nem szopott-igy teltek a napok,amit elég rosszul viselt,de kibirta.Azután már meg is értette ,hogy nincs tovább cicike.Jocskán hisztizett mikor rájött a szopás utáni vágy.
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 2 hónapos koráig az volt. Magától leszokott. Néha hiányzik is csak úgy összebújni... :)
4/5 A kérdező kommentje:
És az ilyen csöppségekkel milyen egy nyaralás?
2009. márc. 23. 16:11
5/5 anonim válasza:
Vannak ám. A kisfiam 1 éves és hallani sem akar arról, hogy ne szopjon, amikor épp kedve óhajtja. Ha nem hagyom, úgy ordít, vörösödik a kis arca, hogy az elviselhetetlen. Eszik már mindent, tehát nem éhségből szopik. Fogalmam sincs, hogy fogom leszoktatni. Felőlem szophatna akár 3 éves koráig is, csak nem bármikor, hanem mondjuk esténként... Nyaralást nem tervezünk még, de szerintem ugyanúgy lehet vele nyaralni, mint akik egy pár hónapos csecsemővel indulnak útnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!