Honnan tudom hogy befelé forduló mellbimbóm van-e?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 21:37
1/9 anonim válasza:
Konkretan nincs mellbimbód ami át böki a pólót 😁 nekem az egyik mellem ilyen.
3/9 A kérdező kommentje:
Kiáll. De azt olvastam hogy 1 centi kell legyen és lemértem az egyik 7 a másik 6 mm. 😄😄 a cumisüveget ha megnézem ahhoz képest nagyon pici.
2021. márc. 21. 21:43
4/9 anonim válasza:
Mindenkinek más a hosszúsága..ha kiáll nincs befelé forduló mellbimbód
5/9 anonim válasza:
Nekem is kicsi volt, de kiállt. Most babát várok, egyre nagyobb. A tesómnak is ilyen volt, ő épp most szoptat, sokkal nagyobbak lettek a bimbói, kinyúltak. Szerintem ne aggódj, ha kiáll 6-7 mm-t, simán jó lesz az.
6/9 anonim válasza:
Ehh 1 cm? Jóhogy nem azt írjàk parafadugó méret kell(!!!!!) 😶
Nekem van vagy 3 mm mégis 1 éven túl szoptattam mind2 gyerekemet. Sosem kellett pótlás.
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok
Egyébként a cumisüveghez ne mérd, azt teljesen más technikával szívják, emiatt okozhat cumizavart az arra hajlamosnál.
Nem a bimbóz, hanem az egész bimbóudvatt, vagy h valakinek nagy, akkor annak nagy részét bekapja a baba és a bimbó a torkába kerül kb.. de a szájpad puha részére.
Nézd meg magadnak, hogy az milyen mélyen van.
Ha nem oda szívja, hanem a kemény részre, attól lesz sebes a mellbimbó.
8/9 anonim válasza:
Ha az lenne tudnád. :) Enyémnek egyáltalán nincs kiálló része.
9/9 anonim válasza:
Konkretan befele fordul [link]
Max lapos lehet a mellbimbod, de azt megoldja a baba. En az elso 2 honapban bimbovedovel szoptattam es az kialakitotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!