Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lefejt tejhez fejhetek még?

Lefejt tejhez fejhetek még?

Figyelt kérdés
ma hajnalba fejnem kellett,mert este fél7 től,hajnal fél 2-ig folyamatosan aludt a 3hetes fiam,viszont a melleim már bedurrantak,mivel 2szopi így kimaradt..másfél óráig fejtem kézzel,és összesen 20-30ml-t tudtam lefejni.Beraktam a hűtőbe,és az lenne a kérdésem,hogy ahhoz hozzáfejhetek-e még,(mert ez nagyon kevés,egy negyed adag neki)vagy már nem lehet?És hogy ami a hűtőbe van,azt berakhatom e a fagyóba,vagy már nem?
2010. aug. 19. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

egy 24 óra alatt hütőben tartott tejet még adhatsz igy természetesen az este lefejthez nyugodtan öntheted a most lefejtet és csak melegiteni kell.

amit egy nap alatt felesleget lefejsz nyugodtan lefagyaszthatod és később a főzelékekhez pürékhez jó lesz.

amikor kienged szétválik a tej meg a savó de csak fel kell rázni ...

2010. aug. 19. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.Akkor az a lényeg hogy 24óra alatt amiket fejek,hiába nem egyszerre,egybe önthetem és lefagyaszthatom?Mert most nem akarom odadni neki,mert szoptatok,de jó lesz ha el kell mennem valahova,(pl 6hetes kontroll)és apa oda tudja neki majd adni,csak ez a 30ml kevés neki,azért kérdeztem önthetek e még hozzá pl amiket ma lefejek szopik után,az kb 3-4alkalom amit hozzáöntenék,és este beraknám a fagyóba akkor.
2010. aug. 19. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Fejni fejhetsz, csak ne arra fejj rá ami a hűtőben van. Ha lefejted akkor utána össze lehet önteni.
2010. aug. 19. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is, ha fejtem "egy napig fejtem"!

Azaz ami egy nap alatt összegyűlt, azt este betettem a fagyasztóba, mert egyszerre nekem se jött le 30-40 ml-nél több. Nyugodtan gyűjthetsz még hozzá, és délután mehet a fagyasztóba!

2010. aug. 19. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor mindig külön fejek,és este egybeöntöm.
2010. aug. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!