Hogyan lehet szoptatni spinális érzéstelenítés után, ha órákig nem szabad megemelni a fejet?
Akkor adják ki a babát ha kiment az érzéstelenítő. Kb 6-8 óra. Előtte az aranyóránál ha normálisak, segítenek. (A lányomat elvitték 2 perc után mert nem tudtam mellen tartani és csak sírt, a kisfiamnál ott maradtak egy kb 20 percet amíg elaludt, utána vitték el).
Amikor kimegy a spinál, kikísérnek zuhanyozni és aztán el kell menni a babádért.
Oldalra fordultam az ágyon, magam mellé fektettem a babát. Belelógattam a szájába. Meg fogod oldani te is. De a baba tud szopizni akkor is, ha te fekszel hanyatt. Ráteszed a mellkasodra, ő meg "rábukik" :)
Amúgy mondják, hogy ne emeld a fejed, és száz más tanácsot is, ELŐTTE. A tapasztalatom az, így több kör után, hogy amint kint a gyerek, ő számít, te már nem. Mi fáj, hol fáj, mi bajod, huszadlagos lesz mindenki számára. Bocs, hogy lehangollak ezzel, de jobban örültem volna annak idején, ha e tekintetben őszinte hozzám valaki. Sok segítséget, tanácsot bent nem kaptam, többnyire túl kellett élni a napokat, és lepergetni a "kedves" csecsemősök pikírt beszólogatásait.
Hat en már olvastam olyat is, hogy külföldön már nem mondjak hogy ne emeled, mert nem
Ettől függ fog e fájni a fejed vagy nem. 🤷🏼♀️ Egyébként vagy segítenek vagy apanal lesz a gyerek vagy elviszik. En már mindenfele sztorit hallottam Pesttől-Győrig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!