Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy éves kor után miből adjam...

Egy éves kor után miből adjam a tápszert/tejitalt a babámnak?

Figyelt kérdés
Nem fogadja el a cumisüveget, de lehet, hogy egy éves kora után már nem szeretném szoptatni, mert tervezzük a másodikat is lassan :) Köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 22. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
360 fokos pohárból iszik nálunk 6 hónapos kora óta vizet, nagyon szépen, teljesen önállóan tudja használni. Most 15 hónapos, és kezd átállni a sima műanyag pohárra, ezt is próbálhatjátok.
2021. febr. 23. 03:10
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Akik azt mondjak hogy amit csinált a kettes válaszoló az nem normális, az bezzeg normális hogy első naptól a gyereket tapszerrel tápláljuk, ugye? 😃 tudom tudom, nincs tej, nincs idő szoptatni, nincs idegetek az első hetekben a gyereket non stop mellen tartani hogy termelődjon a tej, és természetesen szoptatási tanácsadót se kerestek fel hogy megoldjatok a problémát. Ez teljesen normális elfogadott, de az hogy egy anyuka az EGY éves gyereket szoptatja vajúdás kozbe, az beteges.

Ha egy kicsit utanaolvasnatok, tudnátok, hogy a szoptatás vajúdás közben természetes oxitocint termel, szóval amellett hogy a gyereket táplálja, meg az anyukanak és a szülésnek is jót tesz.

Egyáltalán nem vagyok szoptatás náci, felőlem aztán mindenki azt csinál amit akar, kifogás az van elég, de az gusztustalan ahogy le szóltatok a kettes valaszolot.

2021. febr. 23. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!