7 hetes a babám. Lehet, hogy kevés neki a tejci? Sokat sír, néha szopi után is.
Szia.Az én kislányom is hasonlóan viselkedett,és nem éreztem,hogy telne a mellem.(5hetes)Gondoltam iratok tápszert pótlásnak.És ma voltam tanácsadáson,és ledöbbentem 2hete 3360gr volt,ma pedig 3820gr :)Nem írattam tápszert:)Én nappal többször teszem mellre,és mindkettőből szoptatok,sokat iszok és elég neki,nem azért sírdogál mert éhes,mint kiderült.Én úgy tudom,ha gyakrabban van mellre téve jobban termelődik...
minden jót
Tedd többet cicire, és legyél türelmes 4-5 napig, amíg beáll a kereslet kínálat.
De ha ennyi idő alatt sem változik a helyzet, akkor kell kiegészítés.
Szia! A legfontosabb, hogy ne idegeskedj. Nálam 6 hetesen kezdődött ez a probléma. Én is nagyon kivoltam.
Lehet, hogy a pocija is fáj, vagy olyat ettél,amit Ő nem szeret bármi lehet.
Nekem ekkor a MORE-Milk kapszulát ajánlották, nem olcsó 6500 Ft egy dobozzal, de én délelőtt elkezdtem beszedni, másnap reggel ömlött a tejcsi:)Nekem nagyon bevált, 7 hónapos múlt és még szopizik a lányom. Igyál, egyél sokat, ha lehet pihenj. Ha kell óránként tedd cicire, mert a tej szopizás közben termelődik a legjobban. Helyre fog állni a kereslet-kínálat, csak ne stresszelj!! Bogi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!