Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit érdemes elore foznom?

Mit érdemes elore foznom?

Figyelt kérdés

Kedves anyukak!

Probalok elore keszulni a szules itani idoszakra, es elore megfozni egy-ket dolgot, majd lefagyasztani, hogy a paromnak csak ki kelljen engednie, ne vacakoljon a fozessel. Mar csinaltam bolognai alapot, gondoltam fozok nehany adag csirkeporkoltet is. Van meg otletetek, mit tudok lefagyasztani? Esetleg valamilyen egyszeru levesrecept is jol jonne a szoptatas idejere, mert - bar parom nagyon jol foz- szeret elpepecselni a konyhaban orakig, amit probalok megelozni :D

elore is koszi,

35 h km

2010. aug. 16. 21:54
 1/5 A kérdező kommentje:
egyebkent azert irta ebbe a topicba, mert szoptatas alatt fogyaszthato etelekre gondoltam :)
2010. aug. 16. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én speciel utálom a fagyasztott kajákat ezért írok neked olyant ami sitty-sutty készen van=)

Bolognai lasagne(dobozban lehet kapni,le van írva,de kb 10 perc összedobni és betenni a sütőbe),bolognai,milánói(suztem ezeket is felesleges lefagyasztani,hiszen a szósz 15 perc alatt kész van,rakott krumpli(a párod összevágja a krumplit,kolbászt,tojás,halmozzátok és kenitek sok tejföllel és kész is)carbonara szósz(kb 10 perc alat megvan),borsófőzelék,paprikás krumpli(krumpli összevágva a hagymára,ízesítés és főzés,nem kel mellette állni),akár milyen rakott zöldség, tepsiben sült húsok(hús,zsír,hagyma,só,bors,foghagyma,alufólia rá és be a sütőbe,ha megfőtt le kell venni a fóliát,ez mellet sem kell állni),húsleves,zöldségleves,borsóleves és az összes leves=) Sok van még de ezek mind gyorsan megvannak,a kezdetekben meg a picike úgy is sokat fog aludni=D

Biztos neked is jobban esne a friss étel,mint a fagyasztott.

Ha kell,szívesen írok még ételeket,akár receptet is.

2010. aug. 16. 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!!

Koszi szepen, klasszak a tippek, bar nehany ezek kozul sajnos kilove. Mivel parom francia, elegge huzza a szajat a rakott krumplitol meg a paprikas krumplitol :D:D ejjel-nappal tesztat eszik, azert jutott eszembe a bolognai (meg a carbonara is, de az tenyleg frissen jo). Egyebkent nem probol csinalom, hanem friss fuszerekkel es paradicsommal, es ha kiolvasztom, akkor sincs mu ize.

De jo, mert hagyok majd a huton neki nehany otletet, ez a rakott zoldseg nagyon tetszik, akar meg rizses hussal is!!!!! Meg sult husi krumplipurevel :)

De a kremlevesek is viszonylag hamar elkeszithetoek, nem???

Koszi megegyszer :D

2010. aug. 16. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Na akkor jólvan=) Akkor csinálhatsz rakott tésztát, tésztasalátát, de bármilyen tésztát lehet=)

Igen persze, én azért is szeretem a krémleveseket,mert ugye ha friss zöldségből is csinálod,nem kell kifőzni a lelkét is,mert nem kell puhára főzni,csak éppen egy kicsit ezért megmarad a vitamintartalma is.Leturmixolod és kész is.Én általában habarás után turmixolom.Nekem a krumplikrémleves és a borsókrémleves a kedvencem zsemle kockával=)

2010. aug. 16. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:

hmmmm, nekem meg a brokkolikremleves :-) meg a tarkonyos csiberaguleves!!!

Rendesen meg is eheztem!!!:P

2010. aug. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!