Mit csináltok ha csuklik a baba hogy kell megállítani, mert azt hallottam hogy nem szabad szoptatni olyankor mert az ráetetés, akkor hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 13:27
1/7 anonim válasza:
Minek megoldani? Teljesen normális hogy csuklik, semmi baja nem lesz tőle.
2/7 anonim válasza:
Hát, nekem a születése napján is nagyokat csuklott (olyan hangja volt, mint egy gumikacsának, nagyon cuki :D ), és a kórházban pedig pont azt mondták, hogy ha csuklik, akkor nyugodtan tegyem cicire, attól elmúlik.
És tényleg.
Amúgy nem kell megoldani semmit, a csuklás őt nem zavarja, max téged, és ha meg megkínálod a melleddel és elfogadja, akkor meg amúgy is kérte volna a közeljövőben, szóval olyan, hogy "ráetetés", olyan nem igazán van.
3/7 anonim válasza:
Ház az enyémnek kb az egyetlen megoldás csuklásra pár korty tej. Ha nem teszem mellre, néha órákig csuklik, úgyhogy mi bizony így oldjuk meg, akár "ráetetés" (de mire??), akár nem.
4/7 anonim válasza:
Sok minden tévhitet hallottam már, de most újat mondtál. Miért lenne ráetetés? Volt már, hogy pont evés előtt csuklott, és a szopitól pont elmúlt. Amigy ha evés után csuklik, semmi nem csinálok vele, max felveszem, mert szokott ilyenkor bukni,büfizni. Majd elmúlik magától.
5/7 anonim válasza:
Nincs baj a "ráetetéssel" sem. 🤦♀️ Nemtudom ki osztogat ilyeb tanácsokat. Ja de, gondolom az őskövüket védőnő vagy anyós, dédi aki egyáltalán nincs tisztában a legújabb ajánlásokkal, gondolom azt is mondta h 3 óránként szoptass 20 percet max, közben meg kínáld cukros kamilla teával vagy vizzel.igaz?
6/7 anonim válasza:
Az én fiamat olyan 8-9 hónapos koráig nem zavarta a csuklás,később már elkezdte idegesíteni ha sokáig nem múlt el. Most 14 hónapos,mi szoptatással oldjuk meg a dolgot,pár korty és eláll neki is.
7/7 anonim válasza:
A csuklás pont, hogy ivással szüntethető meg, gyerekkorban, felnőttkorban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!