Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináltok ha csuklik a...

Mit csináltok ha csuklik a baba hogy kell megállítani, mert azt hallottam hogy nem szabad szoptatni olyankor mert az ráetetés, akkor hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

2021. febr. 10. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek megoldani? Teljesen normális hogy csuklik, semmi baja nem lesz tőle.
2021. febr. 10. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Hát, nekem a születése napján is nagyokat csuklott (olyan hangja volt, mint egy gumikacsának, nagyon cuki :D ), és a kórházban pedig pont azt mondták, hogy ha csuklik, akkor nyugodtan tegyem cicire, attól elmúlik.

És tényleg.

Amúgy nem kell megoldani semmit, a csuklás őt nem zavarja, max téged, és ha meg megkínálod a melleddel és elfogadja, akkor meg amúgy is kérte volna a közeljövőben, szóval olyan, hogy "ráetetés", olyan nem igazán van.

2021. febr. 10. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ház az enyémnek kb az egyetlen megoldás csuklásra pár korty tej. Ha nem teszem mellre, néha órákig csuklik, úgyhogy mi bizony így oldjuk meg, akár "ráetetés" (de mire??), akár nem.
2021. febr. 10. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden tévhitet hallottam már, de most újat mondtál. Miért lenne ráetetés? Volt már, hogy pont evés előtt csuklott, és a szopitól pont elmúlt. Amigy ha evés után csuklik, semmi nem csinálok vele, max felveszem, mert szokott ilyenkor bukni,büfizni. Majd elmúlik magától.
2021. febr. 10. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Nincs baj a "ráetetéssel" sem. 🤦‍♀️ Nemtudom ki osztogat ilyeb tanácsokat. Ja de, gondolom az őskövüket védőnő vagy anyós, dédi aki egyáltalán nincs tisztában a legújabb ajánlásokkal, gondolom azt is mondta h 3 óránként szoptass 20 percet max, közben meg kínáld cukros kamilla teával vagy vizzel.igaz?
2021. febr. 10. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiamat olyan 8-9 hónapos koráig nem zavarta a csuklás,később már elkezdte idegesíteni ha sokáig nem múlt el. Most 14 hónapos,mi szoptatással oldjuk meg a dolgot,pár korty és eláll neki is.
2021. febr. 10. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
A csuklás pont, hogy ivással szüntethető meg, gyerekkorban, felnőttkorban is.
2021. febr. 11. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!