Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik olyan mellszívó, amit...

Létezik olyan mellszívó, amit nem helyhez kötötten is lehet használni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy vmilyen módon magamra tudom rögzíteni és amíg szív, tudok mellette aktívabb tevékenységet végezni.

2021. febr. 7. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Ezt mégis hogy gondoltad?

Rácuppantod a melledre, mint a fejőgépet, azt elmész mosogatni?

Ezt még nem találták fel...

A kézi nem helyhez kötött, de mellette ne nagyon akarj mást csinálni 😅

2021. febr. 7. 09:58
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy van.

Elemes, akkumulátoros. Többféle van, még erre a célra kialakított melltartó is van. Keress rá.

2021. febr. 7. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Persze, létezik. Pontosabban olyan melltartó, ami rögzíti a tölcséreket (duplát is) és így lehet mást is csinálni (mondjuk foglalkozni a gyerekkel, 1-es, mert gyakori fejés mellett arra se lenne idő. Pont ez az egyik ok, amiért kevesebbszer fej az ember. És elektromos is lehet hordozható, mert van usb-s, ami power bankról is megy, pl Lansinoh )
2021. febr. 7. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Kicsit viccesen néz ki, de praktikus.

[link]

2021. febr. 7. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Avent is működik elemmel is. És rá tudod cuppantani a melledre. Léteznek is melltartok de csinálni is lehet otthon hogy odafogja. Azért annyira nem egyszerű persze mert nekem nem volt mindegy, hogy milyen szögben voltak a tappancsok pl
2021. febr. 7. 10:38
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Keress rá. Elvie pump, csak beteszed a melltartóba. Viszont nem mindenkinek "jó az anatómiàja" hozza. Ismerek olyan csajt aki literszàm fagyasztotta a tejet vele, van akinek viszont a hagyomanyos Medela vagy spectra modellek jonnek be. Sok alig hasznalt Elvie-t lehet kapni az eBay-en.

Viszont a hagyomanyos dupla elektromosokhoz meg vehetsz melltartót Ami tartja a tolcsereket. Meg van egy modell, azt hiszem baby Buddha, az elemes, nyakba akasztós, de ugyanugy tolcseres. Szoval van opcio böven:)

2021. febr. 7. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Miért lett ebből a kérdésből is szimpátia szavazás? Az egyes válaszolót kivéve mindenki hasznos választ adott hiszen létezik a kerdésben szereplő mellszívó és egyéb "handfree" megoldások. Mégis mindenki le van pontozva.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2021. febr. 7. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
7, gondolom az 1-es megsértődött azon, hogy szembesítették azzal, hogy hülyeséget írt...
2021. febr. 7. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én mindenkit fel pontoztam (kivéve az első válaszolót), mert hasznosnak találtam a válaszokat.
2021. febr. 7. 21:43
 10/10 anonim válasza:
2023. márc. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!