Rácuppantod a melledre, mint a fejőgépet, azt elmész mosogatni?
Ezt még nem találták fel...
A kézi nem helyhez kötött, de mellette ne nagyon akarj mást csinálni 😅
2021. febr. 7. 09:58
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy van.
Elemes, akkumulátoros. Többféle van, még erre a célra kialakított melltartó is van. Keress rá.
2021. febr. 7. 10:07
3/10 anonim válasza:
Persze, létezik. Pontosabban olyan melltartó, ami rögzíti a tölcséreket (duplát is) és így lehet mást is csinálni (mondjuk foglalkozni a gyerekkel, 1-es, mert gyakori fejés mellett arra se lenne idő. Pont ez az egyik ok, amiért kevesebbszer fej az ember. És elektromos is lehet hordozható, mert van usb-s, ami power bankról is megy, pl Lansinoh )
Avent is működik elemmel is. És rá tudod cuppantani a melledre. Léteznek is melltartok de csinálni is lehet otthon hogy odafogja. Azért annyira nem egyszerű persze mert nekem nem volt mindegy, hogy milyen szögben voltak a tappancsok pl
2021. febr. 7. 10:38
6/10 anonim válasza:
Keress rá. Elvie pump, csak beteszed a melltartóba. Viszont nem mindenkinek "jó az anatómiàja" hozza. Ismerek olyan csajt aki literszàm fagyasztotta a tejet vele, van akinek viszont a hagyomanyos Medela vagy spectra modellek jonnek be. Sok alig hasznalt Elvie-t lehet kapni az eBay-en.
Viszont a hagyomanyos dupla elektromosokhoz meg vehetsz melltartót Ami tartja a tolcsereket. Meg van egy modell, azt hiszem baby Buddha, az elemes, nyakba akasztós, de ugyanugy tolcseres. Szoval van opcio böven:)
2021. febr. 7. 10:48
7/10 anonim válasza:
Miért lett ebből a kérdésből is szimpátia szavazás? Az egyes válaszolót kivéve mindenki hasznos választ adott hiszen létezik a kerdésben szereplő mellszívó és egyéb "handfree" megoldások. Mégis mindenki le van pontozva.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2021. febr. 7. 13:04
8/10 anonim válasza:
7, gondolom az 1-es megsértődött azon, hogy szembesítették azzal, hogy hülyeséget írt...
2021. febr. 7. 13:09
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én mindenkit fel pontoztam (kivéve az első válaszolót), mert hasznosnak találtam a válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!