2 hetes babám átaludta az éjszakát, ezen kívül ma aludt egyszer 4 órát és most is alszik már 2.5 órája. Ma még csak 2x szopizott emiatt, lehetséges, hogy beteg? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Első baba, nagyon bizonytalan vagyok.2021. jan. 23. 17:36
1/12 anonim válasza:
Ha éhes lesz akkor úgyis fel fog kelni.
Szerintem nem kell aggódni.
2/12 anonim válasza:
Azért én azt gondolom, hogy egy 2 hetesnek este fél 6-ig 2 szoptatás kevés. Nem vagyok híve a babák keltegetésének, de ő ehhez még nagyon pici. Nem sárga?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem sárga.
2021. jan. 23. 18:17
4/12 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem is nagyon kevés a 2 éves. Inkább ébreszd és próbáld etetni
5/12 anonim válasza:
Még lehet sárga, attól, hogy te nem látod rajta. Az enyém is az volt és attól bizony aluszékony. Mindenképp beszélj a gyerekorvossal, nagyon kevés amit eszik, könnyen kiszáradhat!
6/12 anonim válasza:
Szerintem is kevés egy ilyen picinek kettő szoptatás. Még ha nem is éhes, folyadékot kéne kapnia. Volt pisis pelus, kaki?
7/12 A kérdező kommentje:
Volt 4 kakis pisis nagyon nehéz, teli pelus ma. A védőnő szerint nem gáz, biztos sokat evett, 20-20 percet van mindkét mellen egy evésre, csak a végén aludt el rajta, amikor kiköpte. Utána büfi, majd elnézelődött.
2021. jan. 23. 20:25
8/12 anonim válasza:
2. vagyok. Azért, ha holnap is ez lesz, én megkérdezném az orvost. A magam részéről nagyon nem lennék nyugodt, ha az én gyerekemmel lenne ez. Persze lehet, hogy igaza van a védőnőnek, reméljük nincs semmi gond, de szerintem 2-3 evés nagyon kevés egy ennyire pici babának. A 4,5 hónaposom ötször eszik egy nap.
9/12 anonim válasza:
Amikor csak tudod tedd cicire, éjjel is minden apró nyekkre :)
10/12 A kérdező kommentje:
Azóta negyedjére eszik már.
2021. jan. 23. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!