Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez normális? A fiam eddig nem...

Ez normális? A fiam eddig nem szopizott és most 10hónaposan neki kezdett!

Figyelt kérdés
A fiamat nem tudtam szoptatni születése óta mert le volt tapadva a nyelve és nem tudott!Eddig fejtem a tejemet és cumisüvegből kapta!!Tegnap gondolt egyet és miközben fejtem...oda mászott hozzám és elkezdett szopizni!Hogy lehet ez??Örülök neki....de nem tudom mire vélni a dolgot!!!
2010. okt. 23. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek! Bár velem történne ez. 7 hónapja fejek... Gratulálok nektek. :-)
2010. okt. 23. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok én is?

Hadd kérdezzem meg,hogy fejéssel is ugyanúgy fenn tudtad tartani a tejtermelést?Nem csökkent a mennyisége?Mennyit fejsz le egy nap?

Bocs,hogy nem a kérdésre válaszolok.

2010. okt. 23. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos:-)
2010. okt. 23. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
DE JÓ!!! A legnormálisabb a világon, hogy így kötődik hozzád.
2010. okt. 23. 14:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Napi szinten majdnem 600ml fejek le!!Az elején közel egy liter volt!!Aztán mikor hozzá tápláltam ugye kevesebb lett!De a 600ml megmaradt!!és így reggel,délután az alvásnál ás este lefekvésnél ivott üvegből anyatejet!Tegnap este mikor az ágyon ülve fejtem mellettem mászkált a fiam aztán mikor raktam kicsit abba hagytam a fejést oda jött bekapta a cicim és szívott belőle tejcsit!!Na ekkor nagy mosolygás és nevetés!!Tetszett neki!Aztán még egyszer megpróbálta!!Megint mosolygás....a harmadiknál meg már nem is hagyta abba!!:)Azóta ez így van! :)
2010. okt. 23. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de jó ilyeneket olvasni :) Nagy gratula neked a kitartásodért, és kisfiadak is az ügyességéért!
2010. okt. 23. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyem meg,de drága lehetett...Normális dolog,nagyon is és megható is:)
2010. okt. 23. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak gratulálni tudok nektek!

Szuper,akkor talán még számomra is van remény.Most volt hét hónapos a kisfiam és sajnos csak fejek neki.Tejcsi van bőven, csak nem szopizza ki,de a fejőt megismeri mert cuppog amikor fejek :)

2010. okt. 23. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked ,hogy ilyen türelmes és kitartó voltál.2 hónapig én és fejtem tudom milyen és kellett kelteni 2 óránként mert besárgult és dok néni mondta hogy itassam,meg streptococcus baktériumot elkapta tőlem.Most 25 hónapos és szopizik.35 hétre született.
2010. okt. 24. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!