Szülés nélkül anyatej beindítása, serkentése?
3-4 óránkénti fejéssel, laktoherb teával vagy valami más tejelválasztást segítő bogyóval mennyi idő, mire megindul a tejem?
(Örökbe fogadás, félem megkérdezni, hormongyógyszert nem akarok, ha nem muszáj. Mire ideér, szeretném, ha már lenne tejem neki, így egyelőre a természetes stimulálás nem megoldható.)
Már ha lehet ilyet egyáltalán valahogy elérni.
Hálás köszönet előre is.
Én a helyedben mindenképpen szoptatási tanácsadót keresnék meg. Ebben tutira tudnak segíteni,nem lekezelőek,nem ítélkeznek. Itt a gyakorin sajnos erre nem fogsz választ kapni,sőt elszomorító hogy undorítónak meg elmeroggyantnak neveznek,pedig az hogy szoptatni szeretnéd a kisbabád akiről lemondott a vérszerinti édesanyja az egyik legszebb és legmeghatóbb dolog amit hallottam. Le a kalappal előtted! Nagyon jó anyuka leszel!❤
Bocsánat hogy csak ennyivel tudtam segíteni,de szerettem volna ezt leírni.
Köszönöm mindenkinek.
A szoptatás nem csak az evésről szól, hanem kötődést, bizalmat, szeretetet, biztonságérzetet ad a kis picurnak.
Ha nem lesz tejem, akkor is hagyom majd, hogy cumizzon, ha szeretne, mert jó hatással van a babákra.
Nekem nincs gyerekem és valószínű nem is lesz. De amit itt egyes emberek leművelnek válaszadás címszó alatt felháborító. Itt a kérdező segítséget kért egy számára fontos dologba erre az emberek 99%-a idejön és még a kérdezőt küldik el orvoshoz meg bélyegzik meg mindenféle beteg embernek csak mert valami olyasmiben kér segítséget ami egyesek számára ismeretlen vagy furcsa, de ettől még nem lesz a kérdező beteg. Olvasni kéne ebben a témában nem egyből lehurrogni valakit. Ilyen dolog létezik és elég sokan csinálnak már ilyesmit fejlettebb országokban ez egyáltalán nem meglepő. De itt az van, hogy aki nem szokványos az már beteg és forduljon orvoshoz holott csak érdeklődni akart és jelen esetben az örökbefogadott babán segíteni.
Sok sikert, kivételes ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!