Szülés nélkül anyatej beindítása, serkentése?
3-4 óránkénti fejéssel, laktoherb teával vagy valami más tejelválasztást segítő bogyóval mennyi idő, mire megindul a tejem?
(Örökbe fogadás, félem megkérdezni, hormongyógyszert nem akarok, ha nem muszáj. Mire ideér, szeretném, ha már lenne tejem neki, így egyelőre a természetes stimulálás nem megoldható.)
Már ha lehet ilyet egyáltalán valahogy elérni.
Hálás köszönet előre is.
Az elso cikk nagyon jo!
En csak egy sima szoptato es hordozo anya vagyok, aki viszont ad lefejt tejet cumisuvegbol ha a helyzet ugy kivanja, van tapszer is keznel ha bmi problema adodna es nem lenne mit ennie a gyerekemnek. Igy a 3.gyerkocre sok mindent elengedtem, nem akarok semmit gorcsosen mindenaron, mert "csak akkor vagyok igazi anya". De a kerdesed es cikk elgondolkodtatott es szeretnem ha tudnad h nagyon szep dologra vallalkozol ezzel a szoptatas dologgal, biztosan hosszu ut vezetett idaig, gratulalok a babahoz es remelem osszejon amit terveztel!
Köszönöm, megnézem a linket.
De akkor végülis simán a gyakori fejegetés és a tejserkentő tea/kapszula nem lesz elég?
Szerettem volna gyógyszer nélkül.
Vagy egy probalkozas arra hogy ugyanazt elhesse at a csecsemo amit a szuletese utan valoszinuleg megkapna (ha mashova szuletik) es esetleg jobban kotodjon. Itt o lesz az anyja es igy a baba megkapja az o immunanyagait az anyatejbol. Mennyivel masabb ha mas no lefejt tejet kapja cumisuvegbol? Ugyanugy "idegen" tej.
Ez ugyanaz a logika h akkor a csaszarmetszes nem szules, mert nem a puncijan at csusszant ki a baba.
Ezert irtam h bizonyos dolgokat az elet felulir. A legfontosabb h egy csecsemo olyan anyahoz kerul aki tenyleg gondoskodni akar es tud rola es egy no akinek termeszetesen nem sikerult most uj eselyt kap arra h anya legyen. Ezek szep es meghato dolgok es semmikepp sem termeszetellenesek.
Egyàltalan nem felesleges. A szopas jót tesz az arcizmainak, a sajàt anyja tejèben benne vannak az immunanyagok a csalàdban előforduló fertőzèsek ellen.
Lehetsèges gyògyszer nèlkül is, ha idegenkedsz tőle nem muszàj. Maga a fejès, a folyamatos inger ami rengeteget szàmìt. Viszont ìgyis-ùgyis rengeteget kell fejned. Ezt nem elriasztaskènt mondom, hanem hogy tudd, mivel kèszülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!