Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit egyek szoptatáskor, hogy...

Mit egyek szoptatáskor, hogy wc-re tudjak menni, de a babának ne fájjon a hasa?

Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szilvalekvár, joghurt, müzli, rostos ivólevek.
2021. jan. 7. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A sok folyadék mindenképpen előnyös lenne!!Levesek,főzelékek...ami nem puffasztó!
2021. jan. 7. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Leves, sok folyadék.

Amikor abszolút nem segített semmi akkor a patikában vettem kúpot. Kénytelen voltam már.

2021. jan. 7. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mitől fáj a babád hasa? Azt hagyd ki, egyébként minden mást egyél nyugodtan. A szoptatás alatt valójában nem indokolt bizonyos ételek kerülése, sem a K-betűsek, sem az egyéb városi legendákon alapuló tévhitek (apró magos cuccok meg társaik). Egyéni érzékenység alapján érdemes kitapasztalni, hogy van-e, ami bántja a babád hasát, ha nincs semmi, akkor egyél akármit.

Amúgy a rostos dolgok jellemzően segítenek a székrekedésen, és azért zöldségből-gyümölcsből kevés van, ami (valóban) problémát okozna az anyatejen keresztül.

[link]

[link]

A zabkása (főleg ha gyümölcsöket is raksz bele) illetve a lencsefőzelék nekem mindig megmozgatja odalent a dolgokat egyébként.

2021. jan. 7. 10:03
 5/5 Kicsikecsé válasza:
100%
Útifű maghéjat tegyél az ételekbe. pl. A palacsintát 1:3 útifűmaghéj, liszt keverékéből készítsd. Vagy simán joghurtba. Olyan csodás, könnyű székletet csinál, hogy öröm wc-re menni, mert nem fosat!
2021. jan. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!