Ki mennyi ideig szoptattott? Mi számít "átlag időnek"?
Figyelt kérdés
Én 6 hónapig tudtam szotattni,de 2.5 hónaposan már hozzá kellet táplálni.Volt tejem csak a babámnak nagy az étvágya.Ez az idő nem kevés?(bocs ha kicsit furán fogalmaztam)2010. aug. 13. 12:46
11/23 anonim válasza:
Az elsőt 5 és fél hónapos koráig, onnantól nem kérte, mint kiderült terhes lettem.
A másodikat 8 hónapos koráig, sajnos akkor már annyira kevés volt, hogy éjjelente félóránként sírt fel. Ahogy elkezdtem adni a tápszert egyre hosszabbakat kezdett aludni, és hogy őszinte legyek, ez már a megváltás volt a számomra. Vért izzadtam, hogy legyen tejem 2 hónapos koráig. Eddig bírtam, előtte csak anyatej volt és 6 hónapos korától hozzátáplálás. Büszke vagyok magamra.
12/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi, elírtam a mondatot, 2 hónapos korától.
13/23 anonim válasza:
Szerintem nincs átlag hiszen nem lehet hasonlítgatni a nőket egymáshoz ez változó.4 hónap majd hozzátáplálás és 6 hósan elválasztás.
14/23 anonim válasza:
13 hónapos a kislányom, de ő még igényli elég sokszor.
15/23 anonim válasza:
5.5 hóig szoptattam. Addig vol tejem. Mindenki addig szoptat ameddig tud, illetve ameddig a bab elfogadja.
16/23 anonim válasza:
Az elsőt 3 és 1/2 hónapig, a másodikat 5 hónapig tudtam szoptatni.
17/23 anonim válasza:
8 hónapig
azt olvastam valahol, hogy Mo-on az átlagos szoptatási idő 5-6 hónap.
18/23 anonim válasza:
13 hónapig. Annyi mindent evett már és olyan jóízűen és sokat, hogy szép lassan elapadt a tejem és elválasztotta magát.
19/23 anonim válasza:
5 és fél hónapig kizárólag szopott, aztán kinézte a számból a barackot és ízlett neki. Jelenleg 6 és fél hónapos, ma ettük az első főzeléket. Szeretném legalább 1 éves koráig szoptatni. Nálam még folyamatban van a hozzátáplálás.
20/23 anonim válasza:
18hónapja szopizik. 2 éves koráig tervezem, aztán leválasztom, ha nem fogja magától megtenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!