Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mennyi ideig szoptattott?...

Ki mennyi ideig szoptattott? Mi számít "átlag időnek"?

Figyelt kérdés
Én 6 hónapig tudtam szotattni,de 2.5 hónaposan már hozzá kellet táplálni.Volt tejem csak a babámnak nagy az étvágya.Ez az idő nem kevés?(bocs ha kicsit furán fogalmaztam)
2010. aug. 13. 12:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
54%
19 hónapig. Az öregek úgy néztek rám mintha hülye lennék, de sztem a mai világban már amikor bizonyított az anyatej élettani hatása nem kirivó az esetem.
2010. aug. 13. 13:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapig, de a végén csak fejtem,hátha jön még valami...
2010. aug. 13. 13:05
 3/23 anonim ***** válasza:
54%
14,5 hónapos a kisfiam, még szopizik. Tápszert soha nem kapott, és persze tehéntejet sem. Átlagosan szerintem 6-7 hónapig szoptatnak az anyukák.
2010. aug. 13. 13:08
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
Én nagyon szerettem volna sokág,de sajna az elsőt 4 honapig,a másogikat 5 és fél honapig tudtam.egyszerüen nem tudtam mit csinálni,vettem teákat ,homeos bogyokat,még a more milk pluszt is megvettem de több nem lett:-((Aztán felesbe kaptak,előbb szopi,utána tápszer.Igy is gyönyörűen felcseperednek:-))))
2010. aug. 13. 13:22
 5/23 anonim ***** válasza:
54%
2 év-2 év-ikreket 3 év.De az átlag 6 és 12 hónap között van sztem.(Én inkább a 2,5 hónapos hozzátáplálást tartom nagyon-nagyon korainak.De ez csak a magánvéleményem.A tej attól apadt el,h hozzátápláltál.)
2010. aug. 13. 13:33
 6/23 anonim ***** válasza:
54%
én 1 hónapig saját elhatározásból a sulim miatt. Most 1 éves és egészséges.
2010. aug. 13. 13:39
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 hónapig. Onnantól a fiam nem kérte többet sajnos :( valószínű azért mert volt egy terhességem, ami nem maradt meg de gondolom, megérezte a tejcsin és nem kellett neki utána már.

A lányom 11 hónapos még mindig napi 5ször szopik, úgyhogy szerintem vele tovább fogok szoptatni.

Véleményem szerint az átlag olyan 4-5 hónapra jöhet ki (meg ez attól is függ hogy a kizárólagos szoptatást kérdezed e mert az tuti csak olyan 4 hónap) vagy pedig általánosságban a szoptatást (kaja mellett már) az lehet hogy 6-7 hónap is van itt M.o-n.

2010. aug. 13. 13:42
 8/23 anonim ***** válasza:
54%

1. 21 hónapig (ez majdnem 10 éve volt)

2. 17 hónapja szoptatom

2010. aug. 13. 13:46
 9/23 A kérdező kommentje:
13:33 Én se így terveztem,de estére kiszívta mindet és csak sírt hogy éhes.Ugye te sem hagytad volna éhen szegénykét ha te lettél vona így?(ezt nem rossz indulatból írtam,csak hogy megérts engem)
2010. aug. 13. 14:29
 10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én is kipróbáltam mindent,de ha nőtt is tejem mennyisége,akkor a picim étvágyi is úgy hogy nem tudtam mit tenni.Sajnos :(
2010. aug. 13. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.