Ki mennyi ideig szoptattott? Mi számít "átlag időnek"?
19 hónapig. Az öregek úgy néztek rám mintha hülye lennék, de sztem a mai világban már amikor bizonyított az anyatej élettani hatása nem kirivó az esetem.
2010. aug. 13. 13:03
3 hónapig, de a végén csak fejtem,hátha jön még valami...
2010. aug. 13. 13:05
14,5 hónapos a kisfiam, még szopizik. Tápszert soha nem kapott, és persze tehéntejet sem. Átlagosan szerintem 6-7 hónapig szoptatnak az anyukák.
2010. aug. 13. 13:08
Én nagyon szerettem volna sokág,de sajna az elsőt 4 honapig,a másogikat 5 és fél honapig tudtam.egyszerüen nem tudtam mit csinálni,vettem teákat ,homeos bogyokat,még a more milk pluszt is megvettem de több nem lett:-((Aztán felesbe kaptak,előbb szopi,utána tápszer.Igy is gyönyörűen felcseperednek:-))))
2010. aug. 13. 13:22
2 év-2 év-ikreket 3 év.De az átlag 6 és 12 hónap között van sztem.(Én inkább a 2,5 hónapos hozzátáplálást tartom nagyon-nagyon korainak.De ez csak a magánvéleményem.A tej attól apadt el,h hozzátápláltál.)
2010. aug. 13. 13:33
én 1 hónapig saját elhatározásból a sulim miatt. Most 1 éves és egészséges.
2010. aug. 13. 13:39
Én 11 hónapig. Onnantól a fiam nem kérte többet sajnos :( valószínű azért mert volt egy terhességem, ami nem maradt meg de gondolom, megérezte a tejcsin és nem kellett neki utána már.
A lányom 11 hónapos még mindig napi 5ször szopik, úgyhogy szerintem vele tovább fogok szoptatni.
Véleményem szerint az átlag olyan 4-5 hónapra jöhet ki (meg ez attól is függ hogy a kizárólagos szoptatást kérdezed e mert az tuti csak olyan 4 hónap) vagy pedig általánosságban a szoptatást (kaja mellett már) az lehet hogy 6-7 hónap is van itt M.o-n.
2010. aug. 13. 13:42
1. 21 hónapig (ez majdnem 10 éve volt)
2. 17 hónapja szoptatom
2010. aug. 13. 13:46
9/23 A kérdező kommentje:
13:33 Én se így terveztem,de estére kiszívta mindet és csak sírt hogy éhes.Ugye te sem hagytad volna éhen szegénykét ha te lettél vona így?(ezt nem rossz indulatból írtam,csak hogy megérts engem)
10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én is kipróbáltam mindent,de ha nőtt is tejem mennyisége,akkor a picim étvágyi is úgy hogy nem tudtam mit tenni.Sajnos :(
Kapcsolódó kérdések: