Ez szerintetek is gáz volt?
Ez a provokatív kamukérdés gáz...
A 2 éves gyereket szoptató anyák nagyon diszkrétek, nem teszik ki magukat ítélkezésnek, otthon szokták reggel-este megszoptatni a kicsit.
Az a ciki, hogy előttes szoptatja a gyereket. Egy két éves gyereknek nem létfontosságú az anyatej. Szerintem kibírta volna, ha nem szoptatja meg.
A lányom csoporttársának az anyja ilyen. A vonaton simán előkapta és szoptatta a 4 éves lányát mindneki előtt. Az oviban sem zavartatta magát. A kicsit is simán a férfiak előtt szoptatta el sem fordult. Hát van akinek nincs szégyenérzete sajnos.
Engem is zavart volna. Szoptattam én is, de diszkréten.
Az nem zavar, ha valaki a csecsemőjét szoptatja, csak ne lógjon a melle az én számba is + nekem is 2 éves a lányom, én el nem tudnám képzelni, hogy neki még létfontosságú a cici, ezer más módja van a nyugtatásnak.
Erről eszembe jutott, hogy egyszer bent voltam egy ruházati boltban, váltottam pár szót az eladóval, ott játszott a 2,5 éves gyereke félpucéran a bolt közepén (nyár volt) . Egyszer csak ő is jött, hogy "anya, cicit!", az eladó se szó, se beszéd, leült hozzá, kicsapta a mellét, én meg ott feszengetem és vártam, hogy befejezzék és fizethessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!