Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt egy 2-3 cl...

Szoptatás alatt egy 2-3 cl pálinka?

Figyelt kérdés

Anyósoméknál mindig koccintunk karácsonykor, ő főzi a pálinkát, minden évben más fajtát. Gond lenne belőle ha én is megkóstolom? Anyum múltkor nem akart nekem adni, mert hogy tilos szoptatás alatt, ki is akadt, hogy azt mertem mondani hogy adjon egy kortyot a vodkából (hugom szülinapja volt). Nem ittam inkább.

Nehogy valaki félre értsen, nem akarok berugni, nem vagyok alkesz, sosem voltam az, egy-egy alkalomkor szoktam egy kis felest lehúzni (terhesség, szoptatas elött), jól esik néha.

2020. dec. 20. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

50-60 kilós ember kb. 2,5 óra alatt bont le 4 cent pálinkát.

Kb. ennyivel számolhatsz (és az első félórában lesz a legnagyobb az alkoholkoncentráció).

2020. dec. 20. 18:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2020. dec. 20. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
3ccl pálinkától semmi baja nem lesz.
2020. dec. 20. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!