Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hónapos múlt a lányom és a...

7 hónapos múlt a lányom és a déli cicin kacag, miért?

Figyelt kérdés
Nem fogadja, hiába adom, nem akar enni. A főzelék vagy a tejpép pedig bemegy ezerrel helyette. De ha utazunk és út közben kínálom akkor is uezt csinálja, de egyébként él hal a ciciért, este szinte remeg érte elalvás előtt. Eddig 4szer szopizott még, most így már csak reggel és elalvás előtt, valamint éjszaka..de akkor csak komfort pár percre, míg újra visszaalszik. Létezik, hogy magától akarja elhagyni és nem nekem kell elválasztani? Vagy nem értem. Tejem van még, szívesen adom neki napközben is, és inkább attól félek, ha nem fogadja, akkor kevesebb fog termelődni és el fog apadni. Köszönöm
2008. nov. 30. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy tűnik a kislányod magától választódik el, ami a leírtak alapján neked sokkal nehezebb mint neki. Nagyon együttérzek veled hogy szomorkás vagy emiatt, mert az én babám is 7 hónapos de ő még inkább csak szopik, mást csak egy-két kanállal eszeget.

Minél kevesebbet szopik a kicsid, sajnos annál kevesebb tej ermelődik.

2008. dec. 2. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem tudom mennyire figyelted meg, de van még egy olyan lehetőség, (nálam így működik) hogy mielőtt megjön a mensesem, már kevesebbet szopizik a kisfiam, aztán amikor megvan, szinte alig fogadja el, és ahogy múlik, egyre többet igényli. Érzik a babák és más, idősebbek szerint más íze van a tejnek is. Nem tudom igaz e, de nálunk így megy. A tej termelése nem apad el, ha közben fejed és a Babád főzelékébe teszel belőle. De a legjobb, ha nem gondolkodsz, hanem mikor igényli adod akkor is, ha kevés van, két nap és újra megtelik a cici. (egyél madártejet, rizsfelfújtat, nagyon sokat segít.) Legyél nyugodt, mert az öregek elmondása szerint amit a gyermek jóízűen megeszik, attól baja nem lesz.

2008. dec. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!