Tápszeres babák Anyukái! Milyen tápszert adtok a babátoknak? Az én kislányom BEBA Pro HA start-ot kap,3 hós. Mellette szoptatom is, amennyit csak tudom, de sajnos kevés a tejem.
Utolsó, hagyjad... Az a baj, hogy akinek minden simán megy, az el sem tudja képzelni, hogy a másiknak gondjai lehetnek (szoptatás, tápszer...)
Az enyém is 3 és fél hónapos volt, amikor elkezdte nem enni a tápszert (Akkor éppen a Humana Ha 1-et). Kénytelen voltam elkezdeni a hozzátáplálást, és a gyerekorvos is azt mondta, hogy elvileg tényleg várni kéne 4-5 hónapos koráig, de valamit ennie kell, elkezdtem az almát, banánt, majd a krumplit.
(Nem jókedvemben, de muszáj volt.)
És akkor itt írják (ugyan nem nekem, de hozzátáplálásos kérdésekre, nekem ugyanúgy sz*rul esett), hogy akkor már miért nem kap pörköltöt nokedlival, meg kávét reggelire...
Örüljön, aki tud szoptatni, és szopik is a gyerek, vagy ha nem tud, legalább a tápszert megeszi a gyereke, és ne jöjjön ide kötekedni, mert aki segítséget kér itt, annak nem erre van szüksége...
ON:
3 és fél hónapos korától Humana Baby fit 1-et kapott 7 és fél hónapos koráig, amikor úgy döntött, hogy elég, és semmilyen tápszert/tejpépet/babatejet nem fogadott el, most lesz 10 hónapos, 3 hete kap Sinlac-ot, ez az egy tápszer, amit megeszik.
Ez a fél éves korig csak szopi, az utóbbi 10-15 évben terjedt el. Az én időmben is a jó anyáink már 3-4 hónapos kortól hozzátáplálták a babákat. Sőt, aki nem tudott szoptatni, rendes bolti teljes tejet adott a babának (hol voltak a minőségi tápok?!). Ezen nőttem fel én is, és itt vagyok. Még csak beteges sem voltam.
Nem tudom miért kell itt rögtön valakit lehurrogni, ha nem úgy csinálja mint ő. És lehet pont ő egy kezdő, kevéske tapasztalattal, aki mindent a nagy könyvből olvas, hogy hogyan kell. Csakhogy az életben nem minden úgy működik.
A másik dolog az ültetés. Az én gyerekeim is félévesen ültek már, és most nagyok 10 évesek és semmi bajuk.
Ja, most látom csak, hogy ez a "kedves" válaszadó miket ír még. Minek szültem????? Te nem szégyelled magad? Persze könnyű anonim módon nagy pofával szidni másokat, ugye?
Te ugye mindent úgy csinálsz ahogy a nagykönyvben meg van írva? Kérdés, hogy melyik nagykönyvben, mert ahány orvos, meg vélemény, annyi féle. Ez ugye nem jutott abba a sej de okos eszedbe?
És te gondolom hagynád éhezni a gyereked, és csak a 6 hós szülianpján adnál először neki kaját, akkor is, ha közben meghal az éhségtől, ugye? Mert ha teletömi a kis hasát tápszerrel, de fél óra múlva ismét sír az éhségtől, viszont többet enni nem tud, mert nem fér, te akkor sem törődnél a gyereked igényeivel, mert a könyvekben nem ezt írja, ugye? Hát gratulálok!
És nem adok neki kolbászos kenyeret, és foga sincs, de te ugye még nem hallottál arról, hogy nem minden gyerek fejlődik egyformán?
De egyrészt aki ilyen stílusban írogat, ráadásul semmi hasznosat nem mond, annak az érteli szintjéről van egy vélemyénem, úgy hogy hidegen hagy. De ezt gondoltam még elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!