Tápszeres babák anyukái Ti miért adtok tápszert a babátoknak?
12 napja szültem császárral.A babám kis súlyú 2740 és iszonyatosan étkes,ráveti magát a cicimre és falja.Csak az a baj,hogy gyerekkorom óta hormonzavarom van és nagyon kevés a tejem,ezért tápszerrel pótolom(8 étkezésből csak 2xtudok anyatejjel etetni).A tejet lefejem mert mire evésre kerül a sor a picim annyira dühös lesz,hogy nem hajlandó sokáig cicizni,mert hamar elfárad és kiköpi a cicimet.Ilyenkor adok tápszert és lefejem a maradék tejet.A gyerekorvos szerint szépen nő,de nem lesz baja amiért tápszert adok?És mi lesz ha végleg elapad a tej?
Tápszeres anyukák ti hogy vagytok ezzel?A Ti babátoknak miért kell tápszert adni?
Szia!
Nekem 5hónapig volt tejem aztán egyiknapról a másikra elment.
Azt se tudtam,hogy mit csináljak melyik tápszert hogyan mikor adjak...
Aztán a doktor gyorsan felírta a Beba-t.
Azóta is azt használjuk napi 3szor minimum(9hós)a babám már.
A tápszert azt ugy tudom 1,5éves korig kell adni,mivel tejtermékeket nem igazán fogyaszthatnak 1év alatt és valamivel kell potólni.
Én így tudom,hogy ezért kell a tápszer.
Hozzá teszem én nem örülök,hogy ezt kell neki adni...de ha egyszer ezt kell akkor ezt adom...:S
Baja biztos nem lesz tőle,mert akkor valószínű forgalomba se adták volna ki:)
Sok anyukának az a baja a tápszerekkel,hogy felfujja a babát,de nem mindig van ez sem így mivel az én kislányom egyáltalán nem lett ducibb:)
Emiatt ne aggódj, nem lesz semmi baja a tápszertől!
Nekem is császárom volt, nagyon keservesen indult be a tejem és végig (2 hónapig) nagyon kevés volt, ezért az elejétől tápot is kapott a fiam a tejci mellé.
Ha esetleg elapad a tejed, nem kell kétségbe esned, ugyanúgy felnő a pici tápszeren is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!