Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetnék még? Nem lett...

Mit tehetnék még? Nem lett semmivel sem több tejem.

Figyelt kérdés
4.napja szoptatok 2 óránként délelött.Aztán muszály pótolnom,mert ordít a fiam.Délután persze emiatt 2-szer 3 óránként eszik.Minden kaja után fejek,mindig olyan 20ml-t tudok kipréselni még.Éjszakát végigalussza,így 2-szer felkelek fejni,akkor olyan 70-80ml jön összesen.Csak annyit értem el,hogy 1 tápos pótlást kiváltottam tejes pótlásra.2 hónapos,5 kiló.Szóval olyan 100ml körül kéne ennie.Viszont nekem 40-60ml-nél több csak néha van a melleimben.Két mellből szoptatok.Ha nem adok neki pótlást(ezt csináltam 2 napig)beesett a kutacsa,és ordít.Ja ,és 3 perc alatt kiszívja a tejet,uána már csak húzza a mellem,és bömböl.De még 20ml.-kiszedek utána.Mit kéne csinálnom?Vagy barátkozzak meg a gondolattal,hogy marad a tápos kiegészítés?
2010. aug. 11. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Urtica urens 9ch vagy Ricinus 9 ch és fejési technika 7-7-5-5-3-3-1-1 percig csinálod a fejést.
2010. aug. 11. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a babád?
2010. aug. 11. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:

szaporító fejést csinálom,görögszénamag,laktoherb,alk.m.sör,macikévá,őszilé,mind van.

2 hónapos a babám.

2010. aug. 11. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor én a helyedben mindent megtennék azért a tejért, ami van, hogy azt is megkapja a baba, és adnék tápos pótlást lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha mindent, tényleg mindent megtettél, akkor ez van. De legalább azt a keveset kapja meg, ami van.
2010. aug. 11. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves Első!

Mi ez a számos fejési technika?Mit jelent?

2010. aug. 11. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
7 percig jobb cicit, 7 percig bal cicit, 5 percig jobb cicit, 5 percig bal cicit fejni és így tovább.
2010. aug. 11. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ!
2010. aug. 11. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:

én nem adnám fel, lehet hogy csak egy ugrás, amikor megnőtt sz igény de a termelés még nem nőtt. Nyugodj meg, az is sokat segít. Ha ordít, akkor próbáld elterelni a figyelmét- mondjuk pelusozd be vagy mutass neki valamit és akkor tedd vissza pár perc múlva mégegyszer. Én adnék magunknak pár napot és be fog ez állni.

A fejésből meg ne vonj le semmi következtetést, nem olyan egyszerű és szerintem semmilyen módszerrel nem jön össze annyi, amennyit egy baba ki tudna szívni. Illetve egy módszert tudok- amíg szopizik az egyik mellből tandemben szívni a másikat,de mivel 2 mellből szoptatsz ez neked nem működik.

2010. aug. 11. 21:48
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.Tegnap vettem homeos bogyót,még azt megpróbálom.
2010. aug. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!