Miért sírhat a baba etetés közben?
3 napja kezdte a 8 hetes kisbabám, hogy esti szopinál pàr perc szopi után elkezd sírni a cicin, sír pár másodpercig közbe én folyamatosam kínálom neki nyugtatgatom, megprobálja, pár korty es ismét sír, ez megy egy jó darabig igyekszem minnél tovább kitartani probálgatni hàtha, aztán feladom mert megszakad a szívem érte hogy éhes, a fagyóba van lefejt tej azt adom neki 3 napja esti pótlásnak...
Eddig szépen szopizott nagyon jól hízott kb heti 200g körül.
Estére mindig kevesebb volt a tejem (mint sokaknak), de volt hogy egy óra hosszáig is szopizott míg tele nem lett lassan a pocak és elégedetten elaludt...
Volt màr valaki hasonló helyzetben?
Ti hogyan oldottátok meg?
(Légyszi az okoskodók, és a cumisüveg ellenzők kíméljenek nem fogom hagyni, hogy éhezzen.
Minden megtettem mielőtt cumisüveget ragadtam!
Hasfájás esetleg? Akkor szoktak ilyen hirtelen felsírásokat. Lehet sok levegőt nyel, föleg így a kapkodásban. Több büfiztetés, vagy espumisan.
Vagy lehet, hogy másik pózt kellen kipróbálni, akár többet is, büfi szünetekkel.
De megpróbálhatod ilyenkor a másik mellel megkínálni, akár többször is váltogatni.
Nehéz rájönni az okára, több mindent ki kell próbálni, remélem valamelyik beválik. Sok sikert.
Köszi a választ!
Nagyon jókat büfizik, többször is tartunk szünetet, espumisant is adok neki, a pózokat is probálgattam már, semmi változás. Mindkét mellből probálom ilyenkor egyébként is este ált mind kettőt kiszívta.
Ahhoz még pici, hogy leszokjon.
Tanácsot szakértőtől kérj szerintem. Én nem tudok neked pontos tanácsot adni, mert a lányommal nem volt ilyen problémám.
Én is arra tippelnék, hogy este sűrűbb a tej, nehezebben jön, erősebben kell szívnia, ő pedig fáradt, türelmetlen a nap végén. Ezért is fogadja el a cumisüveget. Abból sokkal könnyebb kiszívnia a tejet.
De ha a cumisüvegezés bevált, nehogy rosszul érezd magad. (A gyerekeimnél elég volt a többszöri mellváltás technikája.) Ügyes vagy, hogy megoldottad!
Az esti cumisüvegezés viszont a könnyebbik út neki és így neked is.
Sajnos ahhoz, hogy a tejed menjen az igényekkel, neki meg kell küzdenie érte..
Majd jön az is, amikor elforog, kőzben cibálja 7-8 hósan...
Normàlisan éjjel szopizik, pedig előtte màr akàr az éjszakàt is átaludta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!