Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ezzel a mellbimbóval van...

Ezzel a mellbimbóval van reális esélyem a szoptatásra? Kép kommentben.

Figyelt kérdés

Nézzétek el nekem, de a védőnőmet, gyerekorvost egyszerűen nem érzem kompetensnek a témában. Második babámat várom, még csak 10 hetes vagyok. Az első kislányommal katasztrófa volt a szoptatás. Már a kórházban bimbóvédőt adtak mert közölték, hogy "ezzel nem fog menni", igazán soha nem is indult be a tej, állandó szenvedés volt és brutálisan rágörcsöltem. Rossz volt a technikája is, folyt ki a szájából a tej, de anatómiai eltérést nem találtak a szájában, pedig sokan nézték. 10 napos korától kapott tápszert a lányom és nem is tudtuk elhagyni, végül 6 hetes korától feladtam a szenvedést és csak tápszeres lett.

Azon gondolkoztam, hogy tényleg annyira gáz ez? Tök esélytelen? A bimbó kb fél centi széles, icipici és lapos, miközben a mellem meg elég nagy, nem könnyű bekapni a picinek...a trollkodasból nem kérek, így is eléggé rástresszeltem.

Köszönöm.

2020. nov. 11. 16:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem jó esélyeid vannak rá, a lapos mellbimbó nem kizáró ok, a baba nem csak azt veszi a szájába... A helyedben egy szoptatási tanácsadóval konzultálnék még a szülés előtt.
2020. nov. 11. 23:22
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ugyan nincs gyerekem, de a mellbimbóm ilyen normal àllapotban.

Viszont amikor kicsit is fàzok, vagy megnyomom, akkor lesz rendes mellbimbóm.

Ez lehet hülyeség, de ha akkor bekapja, és szívja is, akkor addig nem marad olyan állapotba?

2020. nov. 12. 00:23
 23/25 anonim ***** válasza:
42%

Nalam ez sokkal kevesbe veri ki a biztositekot mint a csaj, aki a mehebol 2hete kiesett veres hus/szovetcafatot fotozta be h ez normalis-e. Arra persze nem jottek haborgo kommentek...

A temahoz sajnos nem tudok hozzaszolni, szoptatasi tanacsadoval megeresztenek egy hivast minimum.

2020. nov. 12. 03:31
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Az is kerdes h ha simogatod pl akkor kiemelkedik e, ha igen akkor tuti fogod tudni szoptatni.
2020. nov. 12. 13:10
 25/25 anonim ***** válasza:
10%
Most nem azért, de mi bajod van a tápszerrel? Kinek kell bizonyítanod? A szoptatás náciknak, akik elítélnek mindenkit, csak mert nem szoptat?
2020. nov. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!