Mik most a reális budapesti bébiszitter árak?
Egy 6 hónapos kisbaba vigyázása esetén, alkalmakról, néha éjszakáról van szó, tapasztalat bőven van, és pszichológus hallgató a bébiszitter.
Mennyi lenne szerintetek a reális, szülők, illetve szitterek?
Köszi! És nálatok hány gyerek van, mennyi idős(ek)?
Szerinted a fent leírt esetben 2000 reális lenne?
#1 vagyok
Nálunk egy 2 éves gyerek van. Szerintem az, hogy ez reális e, az sok dolgon múlik; Hol dolgoznál?, Kell e jogosítvány a munkához?, Kell e saját autó a munkához?, Van e bébiszitter okleveled, vagy óvódapedagógus, csecsemő és gyermekápoló végzettséged?, Fix, folyamatos munka, vagy alkalmi?, Alkalmanként hány órát fogsz a gyermekre vigyázni?, Hány gyerekre kell vigyáznod?, Kell e idegennyelvtudás a munkához?, Kell e egyéb munkát végezned, háztartásba besegíteni?, Hétvégén, vagy éjszaka is kell menned?, Referencialevelet, vagy több éves múltat kérnek?
Köszi a válaszokat.
Több èves tapasztalattal rendelkezem (ha csak a natúr bébiszitterséget nézzük, akkor 4, de gyerekekkel körülvéve nőttem föl, 12 évesen vigyáztam először önállóan gyerekre egy táborban), végzettségem annyi, hogy egyszer részt vettem egy ilyen egy hétvégés képzésen, amit egy közösség szervezett így a gyerekvigyázóinak, de ez nem hivatalos, vizsga sem volt meg semmi, így ezt nem szoktam mondani. Pszichológiát tanulok egyébként, mint írtam is.
Alkalmi munka, pár órás, és éjszaka nyilván kedvezménnyel, nem velük fizettetném azt, hogy alszom, amit otthon is ugyanúgy csinálok :-)
Amúgy 1500ért szoktam most mindenhol, csak ők egy új család, így pont alkalmam lenne új árat is mondani nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!