Akinek használt a tej szaporító por az hány nap múlva érezte a hatást?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 22:00
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen tejszaporító port ismersz, én görögszénamag kapszulát szedtem, ez kb. 1 hét szedés után lett hatásos...
Lehet görögszénamag teát is főzni (venni kell hozzá görögszénamagot gyógynövényboltban), de ez elég macerás és iszonyú rossz íze van a teának.
Naponta 2 csésze teát kell meginni.
A teát 1 kávéskanálnyi magból kell készíteni a dobozon található leírás szerint.
Szóval, nekem a kapszula jobban bejött! :-D
Én itt vettem :
2/2 A kérdező kommentje:
köszi!Én is szedtem(azt is)de nekem valahogy nem jött a hatás.Te,hogy szedted,mennyit?csak azt vagy mással kombinálva?Mert én more milke-el szedtem,lehet,hogy emiatt nem volt jó nekem?
2010. aug. 17. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!