Tegnap derült ki a hüvelykenetből, hogy candida gombám van. Ez milyen hatással van a szoptatott babámra?
Nem kapja el a baba, a gyógyszert viszont olvasd el,. mert azt lehet szoptatás alatt nem kéne, akkor inkább tápszer, de szerintem az is belefér.
A párod kenje magát amíg neked nem múlik, de vagy külön krémmel, vagy spatulával szedjetek a tégelyből.
Canesten-t ha beírod a keresőbe meglátod mit tartalmaz stb, gondolom a többi készítmény is ilyen.
Nekem terhesen mutatták ki. Ha van egy kis időd ( gyerek mellett, ha-ha) üsd be a google-ba, hogy Candida albicans, kiad sokat. Amire emlékszem az utasításokból:
- tangáról átszokni hagyományos bugyira
- nagydolog után nem szabad előre felé törölni
- ha ezt az ökörség lúgosítást csinálod, hagyd abba. HA egészséges vagy, a hüvely savas kémhatású, ezért nem tud elszaporodni semmilyen gomba ilyenkor. (Na erre nem emlékszem, miket ettem, de csupa savanyú dolgot, ecetet meg kefírt nem szabad). Csökkensd a fehérkenyér, cukor mennyiséget, de teljesen kiiktatni azért nem szükséges.
- szódabikarbónás ülőfürdő, ha higiénikusan meg tudod oldani
Szóval mivel egyébként is benne van a szervezetünkben, szerintem a párod magától meggyógyul, ha Te nem fertőzöd már vissza, mert "visszasavanyodsz". Én szoptatnék rendesen tovább, mert a babával úgyis egy az immunvédettségetek. Gyógyszert én nem szednék, csak a hüvelykúpot használnám, mint akkor is. Anno terhesen nekem egy héttel később már nem volt.
Ha valami még eszembe jut, leírom, mert biztosan ugyanolyan szörnyen érzed magad, mint én akkor. Olyan szégyenletesnek éreztem, még a kispapát is meggyanusítottam, utána mondták, hogy semmi köze a hűséghez, magától is kialakul. Fertőzött meg azóta lehetsz, hogy folyást észleltél magadon. Nyugi, teljesen ártalmatlan mindannyiótokra, csak szorísd vissza a gomba mennyiségét a szervezet által kezelhető mennyiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!