Mennyire érdemes előre felkészülni elektromos mellszívóval?
Nagyon vacillálok, mert a Brendonban most van ez a termék: [link]
Akciós is, jó, igen, nem sokkal olcsóbb így sem..de, hogy egyáltalán vegyek előre vagy inkább ne? Mert ugye persze, nem lehet tudni, hogy mennyi tejem lesz, lesz-e, kell-e ilyen fajta segítség, stb.
Egyébként a 34 héten járok, és még nem tapasztaltam, hogy jött volna előtej. Ez jelent bármit is a jövőre nézve?
Nekem lorelli baby care elektromos mellszívóm van. 9 fokozatú. Ugyan ilyen ár kategória.
Nagyon megvagyok vele elégedve.
Első lányomnál volt kézi avent meg philips mellszívóm, mindkettő nagy 💩
Nem vettem
Rengeteg tejem van, de hamar beállítottam a kereslet-kínálatot.
2 gyereket szoptatok tápszermentesen..
Köszönöm ismét! Meggyőztetek! :)
Megvárom, míg megtapasztalom mi a helyzet.
En nem vettem, csak kezit, mert jo lesz az is.
Se kezzel, se kezi mellszivoval nem tudtam fejni, mert nem indult be a tejleado reflex. Kezi aventtel csak a ver jott az amugy is sebes mellbimbombol.
Karacsony volt, itthon bogtem, annyira kemeny es csomos volt a mellem, nagyon fajt, nem tudtam venni sehol elektromosat. Nagy nehezen sikerult az unnep alatt talalni egy helyet, ahol tudtam kolcsonozni.
Ameda tipusu volt, pillanatok alatt lejott 2-2 dl tej a melleimbol, es felpuhult, megkonnyebbultem, aztan oromomben sirtam kb.
Mivel nem akart merseklodni a tejmennyiseg, vettunk egyet, medela swinget. Hat nekem hatalmas csalodas volt, lassan jott a tej, raadasul nem zart rendszeru, igy ha nagyon megindul a tej, felszivja maga a keszulek.
Aztan vettunk Horigent, eloszor szimpkat, majd annyira bejott, hogy vettunk egy duplat is. A medelat ujonnan vettuk, a horigeneket mar hasznaltan. Nem ismert marka, de klasszisokkal jobban bevalt nekem, mint a medela.
En ajanlom a mellszivot, es ha mar veszel, akkor elektromosat. De lehet, hogy erdemesebb használtan venni, mert nem biztos, hogy az adott marka bevalik.
Én használtam elektromosat(kölcsönbe) és most kézit vettem pár hónapja. Mindkettő avent márkájú.
Nekem a kézi vált be. Praktikusabb. Hipp-hopp összeszerelem, elmosom, nem kell hozzá konnektor, kevesebb helyet foglal. Csak este szoktam fejni, ha nem szívja ki a mellemet teljesen vagy ha megyek vlhova és egy kis tejet elteszek apukának etetéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!