Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire érdemes előre felkész...

Mennyire érdemes előre felkészülni elektromos mellszívóval?

Figyelt kérdés

Nagyon vacillálok, mert a Brendonban most van ez a termék: [link]

Akciós is, jó, igen, nem sokkal olcsóbb így sem..de, hogy egyáltalán vegyek előre vagy inkább ne? Mert ugye persze, nem lehet tudni, hogy mennyi tejem lesz, lesz-e, kell-e ilyen fajta segítség, stb.

Egyébként a 34 héten járok, és még nem tapasztaltam, hogy jött volna előtej. Ez jelent bármit is a jövőre nézve?

2020. okt. 26. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd meg előre ha meg kell akkor egy jót vegyél. Madela swing pl
2020. okt. 26. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Felesleges. En vettem, 1x használtam, akkor is felesleges volt kipróbalnom... 13honapig szoptattam. 1x begyulladt a mellem, akkor próbaltam vele leszívni, semmit nem segített. Kézzel maszíroztam ki.
2020. okt. 26. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem lorelli baby care elektromos mellszívóm van. 9 fokozatú. Ugyan ilyen ár kategória.

Nagyon megvagyok vele elégedve.

Első lányomnál volt kézi avent meg philips mellszívóm, mindkettő nagy 💩

2020. okt. 26. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

Nem vettem

Rengeteg tejem van, de hamar beállítottam a kereslet-kínálatot.

2 gyereket szoptatok tápszermentesen..

2020. okt. 26. 16:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét! Meggyőztetek! :)

Megvárom, míg megtapasztalom mi a helyzet.

2020. okt. 26. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

En nem vettem, csak kezit, mert jo lesz az is.

Se kezzel, se kezi mellszivoval nem tudtam fejni, mert nem indult be a tejleado reflex. Kezi aventtel csak a ver jott az amugy is sebes mellbimbombol.

Karacsony volt, itthon bogtem, annyira kemeny es csomos volt a mellem, nagyon fajt, nem tudtam venni sehol elektromosat. Nagy nehezen sikerult az unnep alatt talalni egy helyet, ahol tudtam kolcsonozni.

Ameda tipusu volt, pillanatok alatt lejott 2-2 dl tej a melleimbol, es felpuhult, megkonnyebbultem, aztan oromomben sirtam kb.

Mivel nem akart merseklodni a tejmennyiseg, vettunk egyet, medela swinget. Hat nekem hatalmas csalodas volt, lassan jott a tej, raadasul nem zart rendszeru, igy ha nagyon megindul a tej, felszivja maga a keszulek.

Aztan vettunk Horigent, eloszor szimpkat, majd annyira bejott, hogy vettunk egy duplat is. A medelat ujonnan vettuk, a horigeneket mar hasznaltan. Nem ismert marka, de klasszisokkal jobban bevalt nekem, mint a medela.

En ajanlom a mellszivot, es ha mar veszel, akkor elektromosat. De lehet, hogy erdemesebb használtan venni, mert nem biztos, hogy az adott marka bevalik.

2020. okt. 26. 18:33
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Én használtam elektromosat(kölcsönbe) és most kézit vettem pár hónapja. Mindkettő avent márkájú.

Nekem a kézi vált be. Praktikusabb. Hipp-hopp összeszerelem, elmosom, nem kell hozzá konnektor, kevesebb helyet foglal. Csak este szoktam fejni, ha nem szívja ki a mellemet teljesen vagy ha megyek vlhova és egy kis tejet elteszek apukának etetéshez.

2020. okt. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!