Kinek milyen mellszívó vált be? Kézi vagy elektromos? Milyen márka?
Elsőnél kézi aventom volt. Nehezen fejtem vele.
Másodiknál lorelli elektromos 9 sebességgel. Tökéletesen bevált.
Medela gepi valt be ugy h az avent kezinek a belso gumiharangjat beletettem (tokeletesen belepasszolt es annak kenyelmes parnazott a kikepzese).
Avent kezit faraszto volt nyomkodni, igy meg ejjel siman beultem a furdobe es olvastam amig a gepi tette a dolgat.
Rengeteg tejem volt, egy évig volt a babam szükségleten tul napi 1 liter felesleg. Kezi aventtel egy csepp sem jott le, medela swing elektromos nekem nem valt be, mert nem zart rendszeru es annyi tej jott egyszerre a mellembol, hogy allandoan felszivta a keszulek a tejet.
Aztan a horigen tempo es horigen duett elektromos is nagyon bevalt, utobbit hasznaltam, elobbi megmaradt potnak.
Nekem Medela elektromos volt kezdetben,de lassú volt, ahogy szívott. Csalódtam, hogy 35 ezerért ezt kaptam, pedig sokan dicsérik, de nekem szetszedte a mellemet ha erős fokozaton votl, ha még gyengébben, akkor alig jött valami
Aztán lett egy Ardo kézi, azzal jött szépen a tej, de a sok fejéstől hamar szétment,mivel műanyag f@s az egész
Végül Lansinoh kézi lett, ez is kB 3-4 hónap után kezdett szétmenni, de már nem vettem újat, mert felhagytam a fejéssel (ekkor már 8 hónapos lett a baba, előtte napi 4-5 fejés volt)
Szerintem mindenkinek más válik be, én nem tudtam volna elkepzelni, hogy ülök az elektromossal és olvasok, nekem jobban bejott hogy gyorsan kipumpálom magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!