Melyik a legerősebb mellszívó?
A napokban elkezdtem nézelődni mellszívók iránt de nem tudom mire figyeljek.
A lansinoh dupla mellszívót nézem. De a Medela pump in style-ot is kiszemeltem.
Nemrég volt egy Aventes kézi mellszívóm de egy idő után beáll a kezem vagy nem elég a szívóereje.
Olyan mellszívót keresnék aminek erős a szívóereje mert picit nehezen jön a tejem néha.
Nekem a medela swing nagyon bevált, az első fiamnal volt egy elektromos avent, kényelmetlen volt, utána egy kézi medela, ami szupet volt csak fárasztó használni.
Az ikreim születése után vettem a medelat. Nekem a dupla szivofejes nem volt szimpatikus, hiába ajánlják ikreknel. Nem tudom megmondani miert, de talán lelkileg nem tudtam azonosulni vele. A másik, hogy dupla fejessel nem igazán lehet szetintem szaporito fejest csinálni, ezek miatt döntöttem az egy szivofejes mellett.
Nekem azért kellene a dupla mert sokat dolgozom gép mellett itthonról így jó volna a dupla.
Aventet nézegettem a egy szívófejest elektromosat de nekem kicsinek tűnik a szívófeje. Legalábbis kép alapján kicsi.
A lansinoh-t viszont szobarátrsam használta és megtetszett kicsit. Nagy szvófejei vannak és szilikonos viszont olyan picikének hat hogy nem tudom erősen szívna-e. A kézik nekem is jók voltak csak a kezem állt be a fejéstől már.
Jobb volna ha tesztelhető volna de bérelni nem akarok mert az meg annyiba megy mint ha sajátot vennék.
Ezért igyekszem más véleménye alapján rájönni melyiknek erős a szívóereje. A lansinoh-t azért is nézem mert sok fokozata és módja van elvileg de nem tudom erős-e a motorja.
Nekem lehet nevetni, de a Csöpi volt a legjobb, szájjal kell vákuumot képezni
De nem fejtem fagyasztásra... stb
En szimpla aventet használok. Szerintem szuper. Nem kicsi nekem pedig a terhessegnek is már 75c mellel mentem neki. Most már D. A dupla biztos hasznos, de tartani kell közben Szoval mind a két kezed foglalt lesz, amíg fejesz. Cserébe fele annyi idő.
Amúgy a madena swinget dicsérik rengetegen meg.
Nem szeretnél vagy nem tudod valami okból szoptatni, hogy ennyire a fejésre rákészülsz?
Avent elektromos is bevált nekem...
“Csöpis” vagyok
Nincs olyan sok időm 1 órás etetésre meg van olyan mikor többet kell a gép mellett dolgoznom. Meg persze tartalékolás szempontjából.
Nincs semmi probléma a etetéssel de mostanság nem olyan jól eszik így arra gondoltam lefejném attól és még így is a én tejem kapná.
Ezért keresem azt a mellszívót lehetőleg duplát amivel kényelmesen gyorsan le lehetne fejni a napi mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!