Melyik a legerősebb mellszívó?
Figyelt kérdés
A napokban elkezdtem nézelődni mellszívók iránt de nem tudom mire figyeljek.
A lansinoh dupla mellszívót nézem. De a Medela pump in style-ot is kiszemeltem.
Nemrég volt egy Aventes kézi mellszívóm de egy idő után beáll a kezem vagy nem elég a szívóereje.
Olyan mellszívót keresnék aminek erős a szívóereje mert picit nehezen jön a tejem néha.
2020. febr. 12. 16:41
11/13 anonim válasza:
Lansinoh elektromos mellszívó elég erős. Mikor kőkemények voltak a melleim reggelre,akkor is leszívta simán.Elég gyors is bár pontosan nem tudnám megmondani mennyi idő mert én mindig szaporító fejéssel fejtem. Sok mellszívó kipróbáltam addigra, nekem ez volt a legjobb!
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Azóta lett egy Medela swingem és egy lansinoh elektromos dupla mellszívóm. is. A lansinoh tényleg erősen fej de a medela meg kényelmesebb picit. mind a kettő nagyon jó de a lansinoh-t választom leginkább. A medelánál látni lehetett hogy jól fej. de a lansinoh-ban azért voltam bizonytalan mert nagyon picinek láttam a szívó részt vagy azt a gumit és azt gondoltam nem tud erősen szívni de kellemeset csalódtam.
2020. márc. 15. 13:11
13/13 anonim válasza:
Ameda Finesse elektromos mellszívóm van , 15 perc alatt lejön 150-170 ml , igaz ez nagy teljesítményű mellszívó , én csak fejéssel etetem a babám , nekem fontos volt a minőségi , profi mellszívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!