Avent isis iq uno elektromos melszívót érdemes e venni?
Figyelt kérdés
Érdemes megvenni? 3 hónapja szoptatok,a kézi aventest használom,de nem nagyon tudok mostanában fejni.Érdemes elektromosba befektetni?2008. nov. 28. 20:10
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még 1 kérdés: Az avent via poharát rá lehet e csatlakoztatni? nem akarok hozzá ilyen üvegeket venni...
2008. nov. 28. 20:14
2/4 anonim válasza:
Akkor érdemes ha sokat kell fejned. Nekem kézi volt, de már közeledtem az ínhüvelygyulladáshoz, ezért vettem egy elektromosat. A poharakhoz van egy kis csavaros adapter, ami passzol a géphez. Kék színű és azt hiszem a poharakkal együtt árulják.
3/4 anonim válasza:
Nekünk az van!! ÉS FANTASZTIKUS!! A csomagban ráadásul több dolog van, nagyon jó cuccok!! Nekem más fajta kézi fejőm volt, apukával fejtünk, mert én már nem bírtam és ma vettük az Aventet, MEGVÁLTÁS!! 80 ml lekapott 15-20 perc alatt és csak fognom kellett!! Én nem bántam meg!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor én is veszek 1-et:)
2008. nov. 29. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!