Miért nem akar szopni a 4,5 hónapos kisbabám?
Már egy hónapja ezzel küzdünk, ha elkezdem betenni őt a bölcsőpózba, hogy egyen, már sir, ha megpróbálom rátenni a mellemre, torka szakadtabol kezd el üvölteni, ha felveszem megnyugszik, újrapróbálkozunk, néha sikerül bekapnia, akkor viszont egy idő utan elengedi, huzza, összeszoritja az inyjével és huzza. Borzasztóan tekereg, feszit, kinlódik, már nagyon kezd engem is kikésziteni a dolog. Éjjeli evéssel nincs gond. Nagy labdán rugozva néha sikerül elterelni a figyelmét és akkor ott meg tudom etetni, de mivel 8 kiló, elég nehéz :D
Viszonot nappal nem is jelez, hogy éhes lenne, ma pl 6 órán át nem evett és semmi jelzés, mikor meg akartam etetni is üvölt. :( Kipróbáltam lefejni, de a cumisüveggel azt se tudja mit csináljon, pedig pici korában használta, nem is keveset. Már arra is gondoltam, hogy jó, akkor tápszer, de hogy, ha nem fogadja el a cumisüveget? Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm szépen a válaszokat :)
Mi a baj a 6 óràval?
Éjjel megeszi a magáét
Pisis pelus van elég?
Gyarapodásával nincs gond
Valószínű, hogy sajnálja az időt, vagy nem szereti a pózt
Vagy mind2
Más pózban próbàld meg szoptatni szerintem. Ha fèloldalt lefekszetek egymàssal szemben, úgy lehet, hogy könnyebben cicizne.
Lehet a pocakja fàj. Próbàlhatsz egyes èteleket időszakosan elhagyni, vagy blokkokban szoptatni.
Első körben konzultálj a gyerekorvossal. Elvileg neki többet kell tudnia erről, mint nekünk, laikus anyukáknak.
Arra figyelj, hogy ne száradjon ki a kicsi. Ha a cumisüveget nem fogadja el, meg lehet próbálni svéd itatópohárból vagy kanállal adni neki a tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!