Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha mindig átázok?

Mit tegyek, ha mindig átázok?

Figyelt kérdés

Nem tudok úgy elmenni bárhová, hogy ne lenne baleset, ne áznék át valahol. Ez rohadt ciki számomra, hogy átfolyik, és akkor büdös tejszagom van. Jó, most hideg van, kabáton nem folyik át (hálistennek), de nagyon kellemetlen érzés, hogy ott állok a pénztárnál, a tej már a hasamnál folyik, érzem, hogy megy egyre lejjebb és lejjebb, várom, hogy haladjon a sor, de nem halad, mert persze pont akkor üt el valamit a pēztáros, és akkor kell törölni, amikor sietnék hazafele, akkor az öreg nénike keresi a pénztárcáját, röhögve mondja, hogy otthonhagyta, én meg ott állok tejesen és megszégyenülten. És nemcsak ismeretlen emberek előtt, de még a párom előtt is folyamatosan ciki helyzetbe kerülök, mert szex közben is elönt. Igen, tudom, hogy a párom, de akkoris nekem ciki. Ezért feszélyezve érzem magam szex közben, mert mindig félek, hogy átázok. Olyan vagyok szex közben, mint egy robot, mert folyamatosan azon kattogok, hogy mi lesz akkor.

Fejni nem akarok.

2020. okt. 13. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Vegyél dmben melltartó betétet, direkt az ilyenre van. Én is azt használtam első gyermeknél meg most is, igaz 29 hetes vagyok de nagyon jön ez az előtej szerűség.
2020. okt. 13. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
És az a szaggal mit kezd? Elfedi?
2020. okt. 13. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Nekem sosem lett büdös

Hiszen a tej megromlik, annak lesz szaga

Melltartóbetét.. és cserélgeted

Ez olyan anyagú belül, mint egy intimbetét vagy pelenka..

Megköti a folyadékot.

Szexhez nincs hozzáfűznivalóm..

A férjem előtt az ilyesmi nem ciki..egyébként elmúlik, ha beáll... én melltartóban voltam egy ideig, amíg monden mozdulatra csepegett.

Fejssel amúgy is csak növelnéd a mennyiséget, nem állna be sosem.

2020. okt. 13. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha nagyon ömlik, annyira, hogy a melltartóbetet sem fognà fel, akkor hasznàlj tejgyűjtő kagylòt.
2020. okt. 14. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Akár 2 melltartó betétet is berakhatsz ha hosszabb időre mész és nem tudod cserélni. Büdös szerintem hosszú órák után lesz csak, annyit nem kell várni. A kagylót nem próbáltam de az is jó tipp.

Szex közben megertem hogy zavar. Jó hir viszont, hogy idővel egyre jobb lesz, par hónap után már szinte csak akkor csepeg a másik mellből, miközben eszik a baba.

2020. okt. 14. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Melltartó betét. En a patikában veszem, mert ott sokkal nagyobb. Ha meg úgy érzed, mosakodj meg vagy zuhanyozz le.
2020. okt. 14. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Melltartóbetétet kicserélheted simán akár fél óránként és akkor nem lesz baleset.
2020. okt. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!