Van itt olyan szoptatos anyuka aki cigizik/cigizet?
Figyelt kérdés
esetleg nyuktalan a babad?vagy egyeb mas2010. aug. 7. 16:11
1/12 xStefix válasza:
Remélem, hogy nincs vagy legalábbis minél kevesebb...
2/12 anonim válasza:
én igen, és nem nyugtalan, sem más egyéb
lehet lepontozni, én csak a kérdésre válaszoltam, ami - úgy tudom - az oldal lényege
3/12 A kérdező kommentje:
szerintem sok mindenki nem meri bevalani itt
2010. aug. 7. 18:17
4/12 xStefix válasza:
Nem pontozok le, csak nem értem..
5/12 xStefix válasza:
Egyébként én ilyen esetekben mindig azt szoktam mondani, hogy nem az a lényeg, hogy x y-nál okoz-e gondot pl. a cigizés, mert ez teljesenegyéni. Hanem az a lényeg, hogy ez MINDIG együtt jár egy bizonyos kockázattal: egyes betegségek, kedvezőtlen következmények előfordulási esélyét MINDENKÉPP megnöveli.
Anyaként, szülőként szerintem ezzel kell elsősorban tisztában lennünk és ennek megfelelően kell(ene) cselekednünk, nem aszerint, hogy a többiek személy szerint mit tapasztaltak. Bárkinél bármi bárhogyan megtörténhet.
(Ez nem vitatkozás, csak saját vélemény volt.)
6/12 A kérdező kommentje:
en nem vettem eszre semmi valtozast a babamon es eert kertdeztem,de nem viszem tulzasban a dohanyzast max 5-ot szoktam.nem rosz baba
2010. aug. 8. 17:58
7/12 anonim válasza:
Én is dohányzom és az ég világon semmi baja a gyereknek. Boldog és vidám baba!
8/12 anonim válasza:
Aki dohányzik az hány szálat szív el naponta???Azt mondta a doki 3-4 szálat még meg tud szűrni a szervezet annyira hogy a tejben még nem mutatható ki de ha több szálat szívsz azt már igen.
9/12 anonim válasza:
Az én anyukám dohányzott, és nagyon gyenge az immunrendszerem...
10/12 A kérdező kommentje:
sajnalom kedves utolso h igy tortent.nekem max 5 szallat mondot a dokim
2010. aug. 9. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!